Filtrér Ud Fra

Sortér ud fra

Type

• Videovejledninger, Sådan gør man
  • Sådan gør du-vejledning
  • Troubleshooting
  • OSS
  • Luk

Emner

Beklager, vi fandt ingen resultater.

Downloads og manualerÅbn

Brugervejledning

5.96 MB, pdf, DANSK

2012.11.13

Andre manualer

• Brugervejledning

15 MB, pdf, FINSKE

2012.11.13

Sikkerhedsguide

15.76 MB, pdf, Hollandsk (T-Mobile), ENGLISH (DTM), ENGLISH (EUROPE), TYSK (DTM), Græsk (Cosmote), Portugisisk (europæisk), BULGARSK, KROATISKE, TJEKKIET, DANSK, HOLLANDSK, FINSKE, FRANSK, FRENCH(FRANCE), TYSK, GRÆSKE, UNGARSKE, ITALIENSK, Kasakhiske, LETTISKE, LITAUISKE, Makedonsk, NORSKE, POLSK, PORTUGISISKE, RUMÆNSKE, RUSSISKE, SERBISKE, SLOVAKISKE, SLOVENSKE, SPANSK, SVENSK, Ukrainsk, Usbekisk

2012.11.13

Brugervejledning

15.74 MB, pdf, NORSKE

2012.11.13

Brugervejledning

5.93 MB, pdf, SVENSK

2012.11.13

• Hurtigstart

1.36 MB, pdf, DANSK

2012.10.24

Hurtigstart

1.35 MB, pdf, FINSKE

2012.10.24

Hurtigstart

1.35 MB, pdf, NORSKE

2012.10.24

Hurtigstart

1.39 MB, pdf, SVENSK

2012.10.24

Software

• PC Sync

MAC OS, 27.94 MB, dmg, Multisprogdisplay

Version : 2.0.0.13023_10_1

2013.02.25

SAMSUNG Kies PC Sync

Win XP/Vista/Windows 7, 90.56 MB, exe, Multisprogdisplay

Version : 2.3.3.12085_7_5

2012.11.20

Spørg andre

Søg efter spørgsmål og svar, besvar selv et eller tilføj dit eget

Søg
  • dommerbrian 2 months ago

er min telefon på 5 ghz båndet ?? jeg har både en 2 S og en 3S mini

Beskriv problemet

Svar

• Lsvanes 1 months ago

Min s3 mini har set med at genstarte noget vilkårligt - nogle gange efter et telefonopkald eller hvis man har været på nettet. Telefonen kan være helt opladet inden den genstarter, men efter genstart melder telefonen om kritisk batteriniveau og at der skal tilsluttes lader, hvorefter den genstarter igen og igen. Man er nødt til at tage batteriet ud for at stoppe de konstante genstarter. Når man så sætter batteriet i igen og tænder telefonen siger den nu at der er masser af strøm på batteriet... Hverken nulstilling eller den nyeste firmwareopdatering har haft effekt... Er der andre med samme el. Lignende problem. Telefonen er knap 2 år, så måske er det en reklamationssag??!

Beskriv problemet

Svar

• Andersmalta 4 months ago

Min mobil slukker af sig selv 5 minutter efter jeg har tændt den. Og efter det bliver den ved med at genstarte sig selv. Det eneste tidspunkt hvor den ikke slukker af sig selv er når den er tilsluttet en oplader. Hvad gør jeg?

Beskriv problemet

Svar

• 60945081 1 months ago

Hvorfor modtages mine telefonopkald af andre som "hemmeligt nummer" ?

Beskriv problemet

Svar

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Online-chat

Live-chat er åben :
Mandag til fredag fra 8:00 til 19:00
og lørdag fra 10:00 til 15:00.
Start chat

E-mailsupport

Send en e-mail og få svar.
Send os en besked

Telefon

Ring til produkt-og kundesupport

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Privat kunder

70701970 (Åbent mandag-fredag 8–19, lørdag 10–15)

Erhvervs kunder (B2B)

70701970 (Åbent mandag-fredag 8–17)

Samsung SSD

00800-8010-8011 (Åbent mandag-fredag 8:30–17)

Vis mere +
FLERE KONTANTMULIGHEDER

Ask a New Question

Mine spørgsmål

Du skal indtaste et spørgsmål.

Eksempel: Hvilket tilbehør passer til dette?

More Details

Kategori

Mine oplysninger

Indtast dit brugernavn*

Du skal indtaste en e-mailadresse.

Spørgsmål og svar offentliggøres typisk inden for 24 timer afhængigt af godkendelse.

Ask a New Question

Spørgsmålsvisning

Der vil blive sendt meddelelse til når et svar offentliggøres.

Spørgsmål og svar offentliggøres typisk inden for 24 timer afhængigt af godkendelse.

Ask a New Question

Tak!

Spørgsmål og svar offentliggøres typisk inden for 24 timer afhængigt af godkendelse.

Besvar dette spørgsmål

Mine svar

Oplysninger* *

Du skal indtaste et svar.

Mine oplysninger

Indtast dit brugernavn*

Du skal indtaste en e-mailadresse.

Spørgsmål og svar offentliggøres typisk inden for 24 timer afhængigt af godkendelse.

Besvar dette spørgsmål

Forhåndsvisning af besvarelse

Der vil blive sendt meddelelse til

Spørgsmål og svar offentliggøres typisk inden for 24 timer afhængigt af godkendelse.

Besvar dette spørgsmål

Tak!

Hjælp os med at besvare spørgsmål fra andre.

Spørgsmål og svar offentliggøres typisk inden for 24 timer afhængigt af godkendelse.

Din feedback er blevet fjernet. Tak!
    Du har med succes indsendt feedback på dette spørgsmål.
    Tak!
    Du har med succes indsendt feedback på dette svar.

Luk

Aktiv siden:

Via:

Mine bidrag

Anmeldelser Spørgsmål, Svar, Historier

God Dårlig bedste svar

Vis alle ud fra