Alert 1
OK
T5 Bærbar SSD, USB 3.1

• No data

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-

()

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Luk
  • Generelt
    • Kapacitet

2TB (*1 GB=1,000,000,000 bytes, 1 TB=1,000,000,000,000 bytes)

• Brugergrænseflade

Compatible with USB 3.1 Gen2 (10Gbps), backwards compatible

• Dimension (WxHxD)

74 x 57,3 x 10,5 mm

• Vægt

51 g (* The exact weight of the product may vary by capacity)

• Transfer Speed

Up to 540 MB/sec. (* Performance may vary depending on host configuration and test software)

• UASP Mode

Support

• Encryption

AES 256-bit hardware encryption

• Security

Samsumg Portable SSD Software requires Windows 7, Mac OS X 10.9 (Mavericks), Android 4.4 (KitKat), or higher. Older versions of the Windows, Mac and Android operating systems may not be supported.

• Certificering

CE, BSMI, KC, VCCI, C-tick, FCC, IC, UL, TUV, CB, EAC

• RoHS Compliance

RoHS2

• Garanti

Limited 3-year

Nyttig software

Se flere nyttige links gennem dette link.

Interaktiv guide IKON

Interaktiv guide

En interaktiv demoguide, der guider dig igennem funktionerne i din enhed.

Fora

Søg efter svar, stil spørgsmål og find løsninger via andre Samsung-kunder.

LØST

Accepterede svar fra Samsung-forummet

Søg
Søg

Relaterede produkter

Anbefalede relaterede modeller og tilbehør

KONTAKT
Mandag til fredag | 8-19, lørdag 10-15

※B2B og Print Support
Mandag til fredag | 8-17

For henvendelser vedrørende printere, besøg venligst HP på hjemmesiden https://www.support.hp.com