Support Model

2TB T3 Bærbar SSD, USB 3.1

2TB T3 Bærbar SSD, USB 3.1

Rediger produktmodel
Søg
Søg
  • No data

Hvor finder jeg modelnumret?

Har du brug for hjælp til at finde modelnumret? Vælg produktet i menuen nedenfor, så viser vi dig, hvor numret står.

  • TYPE

    -
  • UNDERTYPE

    -
  • KATEGORI

    -
Luk

De bedste løsninger

Manuel download

Download af brugervejledninger, specifikationer, registrering

()

Hvor finder jeg modelnumret?

Har du brug for hjælp til at finde modelnumret? Vælg produktet i menuen nedenfor, så viser vi dig, hvor numret står.

  • TYPE

    -
  • UNDERTYPE

    -
  • KATEGORI

    -
Luk
  • Generelt
    • Rumindhold

      2TB (* 1MB = 1,000,000 bytes, 1GB = 1,000,000,000 bytes)

    • Brugergrænseflade

      Kompatibel med USB 3.1 (Gen.1, 5Gbps), 3.0, 2.0

    • Dimension (WxHxD)

      74 x 58 x 10.5 mm

    • Vægt

      51g (* Produktets præcise vægt kan variere afhængig af kapacitet)

    • Transfer Speed

      Op til 450MB/sek. (* Ydelsen kan variere afhængig af værtskonfiguration og test-software)

    • UASP Mode

      Support

    • Encryption

      AES 256-bit hardware-kryptering

    • Security

      Indstilling af password (valgfrit) (* Brugeren kan indstille sit password efter behov). Kræver Windows 7 eller højere, Mac OS 10.7 eller højere og Android KitKat (version 4.4) eller højere.

    • Certificering

      CE, BSMI, KC, VCCI, C-tick, FCC, IC, UL, TUV, CB, EAC

    • RoHS Compliance

      RoHS2

    • Garanti

      Begrænset til 3 år

Nyttig software

Se flere nyttige links gennem dette link.

Interaktiv guide IKON

Interaktiv guide

En interaktiv demoguide, der guider dig igennem funktionerne i din enhed.

Fora

Søg efter svar, stil spørgsmål og find løsninger via andre Samsung-kunder.

LØST

Accepterede svar fra Samsung-forummet

Søg
Søg

Relaterede produkter

Anbefalede relaterede modeller og tilbehør