850 PRO SATA III 2.5tommer SSD

• No data

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-

()

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Luk
  • Generelt
    • Application

Client PCs

• Rumindhold

2048 GB (1 GB = 1 Billionbyte by IDEMA) * Actual usable capacity may be less (due to formatting, partitioning, operating system, applications or otherwise)

• Formfaktor

2,5 inch

• Brugergrænseflade

SATA 6 Gb/s Interface, compatible with SATA 3 Gb/s & SATA 1,5 Gb/s interface

• Dimension (WxHxD)

100 x 69,85 x 6,8 mm

• Vægt

Max 66 g

• Lagerhukommelse

Samsung 32 layer 3D V-NAND

• Styreenhed

Samsung MHX Controller

• Cache-hukommelse

Samsung 2 GB Low Power DDR3 SDRAM

• Specialfunktioner
    • TRIM understøttelse

TRIM Supported

• S.M.A.R.T Support

S.M.A.R.T Supported

• GC (Garbage Collection)

Auto Garbage Collection Algorithm

• Encryption Support

AES 256 bit Encryption (Class 0) TCG / Opal IEEE1667 (Encrypted drive)

• WWN Support

World Wide Name supported

• Device Sleep Mode Support

Ja

• Ydelsen
    • Sekventiel læsning

Up to 550 MB/sec Sequential Read * Performance may vary based on system hardware & configuration

• Sekventiel skrivning

Up to 520 MB/sec Sequential Write * Performance may vary based on system hardware & configuration

• Random Read (4KB, QD32)

Up to 100 000 IOPS Random skrivehastighed *Ydelsen kan variere afhængig af systemets hardware og konfiguration

• Random Write (4KB, QD32)

Up to 90 000 IOPS Random skrivehastighed *Ydelsen kan variere afhængig af systemets hardware og konfiguration

• Random Read (4KB, QD1)

Up to 10 000 IOPS Random skrivehastighed *Ydelsen kan variere afhængig af systemets hardware og konfiguration

• Random Write (4KB, QD1)

Op til 36 000 IOPS Random skrivehastighed *Ydelsen kan variere afhængig af systemets hardware og konfiguration

• Miljø
    • Average Power Consumption (system level)

*Average: 3,5 Watts *Maximum: 5,8 Watts (Burst mode) *Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration

• Power consumption (Idle)

Max. 60 m Watts *Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration

• Tilladt spænding

5 V ± 5% Allowable voltage

• Pålidelighed (MTBF)

1,5 Million Hours Reliability (MTBF)

• Omgivelsestemperatur (drift)

0 - 70 °C

• Stød

1500 G & 0,5 ms (Half sine)

• Accessories
    • Installation Kit

Ikke tilgængeligt

• Software
    • Management SW

Magician Software for SSD management

• Garanti

10 Years Limited Warranty or 300 TBW Limited Warranty