Model numberNP-Q530E

Seneste opdateringer

Hjælp

Filtrér Ud Fra

/

Type option

/

Topics option

Sortér ud fra

Beklager, vi fandt ingen resultater.

Spørg andre

Søg

Søg efter spørgsmål og svar, besvar selv et eller tilføj dit eget

Downloads og manualer

Manualer

Software

Drivere

• Kamera

Win XP, 3.2 MB, zip, Multisprogdisplay

Version : 6.2.6.02011.11.22
      • Chipset

Win XP, 2.47 MB, zip, Multisprogdisplay

Version : 9.1.1.10252011.11.22
      • Lan

Win XP, 1.31 MB, zip, Multisprogdisplay

Version : 11.22.3.32011.11.22
      • Lyd(Audio)

Win XP, 98.29 MB, zip, Multisprogdisplay

Version : 5.10.0.60982011.11.22
      • HDMI

Windows 7(32bit,64bit), 8.04 MB, zip, Multisprogdisplay

Version : 1.0.0.632011.11.22
      • Intel Rapid Storage

Windows 7(32bit,64bit), 10.34 MB, zip, Multisprogdisplay

Version : 9.6.0.10142011.11.22
      • Lan

Windows 7(32bit,64bit), 1.31 MB, zip, Multisprogdisplay

Version : 11.22.3.32011.11.22
      • Lyd(Audio)

Windows 7(32bit,64bit), 54.68 MB, zip, Multisprogdisplay

Version : 6.0.1.60832011.11.22

Firmware

Nyttig software

• SW Update

SW Update

Gør det nemt at installere og opdatere: - Software - Drivere og firmware samt - Rettelser til operativsystem (OS).

Læs mere
        • Quick Starter

Quick Starter

Start dine foretrukne programmer Hurtigt ved at tilføje en 'Startmenu' til dit skrivebord i Windows 8.

Læs mere
          • Recovery

Recovery

Beskyt dine data med en komplet Sikkerhedskopi af din harddisk. Hvis noget går galt, gendanner du blot maskinen til et sikkert genoprettelsespunkt.

Læs mere
            • Microsoft-Kundesupport

Microsoft-Kundesupport

En portal med alt, hvad du behøver til at lave fejlfinding af dine Microsoft-produkter, inklusive håndbøger, værktøjer og løsninger med søgemuligheder.

Læs mere

Ask a New Question

Mine spørgsmål

Du skal indtaste et spørgsmål.

Eksempel: Hvilket tilbehør passer til dette?

More Details

Kategori

Mine oplysninger

Indtast dit brugernavn*

Du skal indtaste en e-mailadresse.

Spørgsmål og svar offentliggøres typisk inden for 24 timer afhængigt af godkendelse.

Ask a New Question

Spørgsmålsvisning

Der vil blive sendt meddelelse til når et svar offentliggøres.

Spørgsmål og svar offentliggøres typisk inden for 24 timer afhængigt af godkendelse.

Ask a New Question

Tak!

Spørgsmål og svar offentliggøres typisk inden for 24 timer afhængigt af godkendelse.

Besvar dette spørgsmål

Mine svar

Oplysninger* *

Du skal indtaste et svar.

Mine oplysninger

Indtast dit brugernavn*

Du skal indtaste en e-mailadresse.

Spørgsmål og svar offentliggøres typisk inden for 24 timer afhængigt af godkendelse.

Besvar dette spørgsmål

Forhåndsvisning af besvarelse

Der vil blive sendt meddelelse til

Spørgsmål og svar offentliggøres typisk inden for 24 timer afhængigt af godkendelse.

Besvar dette spørgsmål

Tak!

Hjælp os med at besvare spørgsmål fra andre.

Spørgsmål og svar offentliggøres typisk inden for 24 timer afhængigt af godkendelse.

Din feedback er blevet fjernet. Tak!
              Du har med succes indsendt feedback på dette spørgsmål.
              Tak!
              Du har med succes indsendt feedback på dette svar.

Luk

Aktiv siden:

Via:

Mine bidrag

Anmeldelser Spørgsmål, Svar, Historier

God Dårlig bedste svar

Vis alle ud fra