Samsung SBB-B64DV4

• No data

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-

()

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Luk
  • Opkoblingsmuligheder
    • Videoud

1st: Magicinfo Out (Up-to 3840 x 2160 @ 30 Hz), 2nd: Display Port Out (Up-to 3840 x 2160 @ 60 Hz) ※ Optimized for FHD Play or 1 UHD Image

• Power
    • Strømforsyning

AC 100 - 240 V ~ (+ / - 10%), 50 / 60 Hz

• Dimensioner
    • Mål (B×H×D)

321,6 x 40,3 x 224,7 mm

• Pakkemål (BxHxD)

432 x 95 x 269 mm

• Vægt
    • Sætvægt

1,8 kg

• PakkeVægt

2,5 kg

• Driftskrav
    • Temperatur

10 °C ~ 40 °C

• Fugtighed

10 ~ 80%

• Generelt
    • Special

AMD Bald Eagle RX425BB (2,5 GHz Quad) CPU, Integrated N/B, Bolton-E4 S/B, AMD R6 Graphics GPU, SSD 64 GB, 4 GB (DDR3 SO-DIMM 2 GB x 2) Memory, GbE Ethernet (RJ-45), USB 2.0 Port x 2, USB 3.0 Port x 2, RJ-45, RS232 (D-SUB 9P)

• Tilbehør
    • Included

User Manual, Power Cord, DP to DVI Cable (Short, Long)

Nyttig software

Se flere nyttige links gennem dette link.

Interaktiv guide IKON

Interaktiv guide

En interaktiv demoguide, der guider dig igennem funktionerne i din enhed.

Fora

Søg efter svar, stil spørgsmål og find løsninger via andre Samsung-kunder.

LØST

Accepterede svar fra Samsung-forummet

Søg
Søg

Relaterede produkter

Anbefalede relaterede modeller og tilbehør

KONTAKT
Mandag til fredag | 8-19, lørdag 10-15

※B2B og Print Support
Mandag til fredag | 8-17

For henvendelser vedrørende printere, besøg venligst HP på hjemmesiden https://www.support.hp.com