SBB-SS08E

• No data

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-

()

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Luk
  • Opkoblingsmuligheder
    • Videoud

DVI Out

• Power
    • Strømforsyning

AC 100 - 240 V~ (+/- 10 %), 50/60 Hz

• Power Consumption (Off Mode)

less than 0.5W

• Power Consumption (On Mode)

19W(Max) / 13W(Typical) / 17W(Rating)

• Power Consumption (Sleep Mode)

less than 0.5W

• Dimensioner
    • Mål (B×H×D)

321.6 x 203.4 x 35.1(w/o handle,foot : 312.4x194.2x32.4)

• Pakkemål (BxHxD)

432 x 269 x 95 mm

• Vægt
    • Sætvægt

1.3 kg

• PakkeVægt

2.1 kg

• Driftskrav
    • Temperatur

10℃~ 40 ℃

• Fugtighed

10~80 %

• Generelt
    • Special

Cortex-A9 1GHz Quad Core CPU, 2D & 3D Graphics Engine -Up to 1920x1080. 32bpp -Supports OpenGL ES GPU, 8GB(2.65GB Occupied by O/S, 5.35GB Available) FDM/HDD/SSD, 1.5GB,48bit DDR3-933 (1866MHz) Memory, 10/100Mbps (MDC) Ethernet, USB 2.0 Port x 2, RJ-45, RS232 In/Out(Stereo), IR In, Audio In (HDMI1, HDMI2, AV/COMPONENT)

• Tilbehør
    • Included

Quick Setup Guide, Warranty Card, Power Cord, Remote Controller, Batteries, User Manual, DVI to HDMI Cable (Short, Long), IR CABLE

Nyttig software

Se flere nyttige links gennem dette link.

Interaktiv guide IKON

Interaktiv guide

En interaktiv demoguide, der guider dig igennem funktionerne i din enhed.

Fora

Søg efter svar, stil spørgsmål og find løsninger via andre Samsung-kunder.

LØST

Accepterede svar fra Samsung-forummet

Søg
Søg

Relaterede produkter

Anbefalede relaterede modeller og tilbehør

KONTAKT
Mandag til fredag | 8-19, lørdag 10-15

For at registrere service på hvidevare eller TV produkter, venligst kontakt vores supporttelefon

Åbningstider for B2B support
Mandag til fredag | 8-17

For henvendelser vedrørende printere, besøg venligst HP på hjemmesiden https://www.support.hp.com