Farvelaserprinter SL-C1810W

• No data

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-

()

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Luk
  • General
    • Funktioner
      • Standard

Udskrivning

• Ekstraudstyr

NFC, WPS, One-touch Eco Mode, Mobile Print

• Processor

Dobbelt CPU (Primær: 533 MHz / sekundær: 150 MHz)

• Operational Panel

LCD med 2 linjer

• Hukommelse
      • Standard

256 MB

• Maximum

512 MB

• Brugergrænseflade
      • Standard

Højhastigheds-USB 2.0 / 10 / 100 / 1000 Base Tx / trådløst 802.11b/g/n

• Strømforbrug

380 W (i drift) / 50 W (standby) / 1,5 W (strømbesparelse), 2,6 W (strømbesparelse, Wi-Fi Direct aktiveret)

• Støjniveau

Mindre end 50 dBA (udskrivning), mindre end 32 dBA (standby)

• Mål (B x D x H)

420 x 426 x 264 mm (16,5" x 16,8" x 10,4")

• Vægt

16,62 kg

• Max. Monthly Duty Cycle

Op til 40 000 billeder

• Udskrivning
    • Hastighed
      • Hastighed (mono)

Op til 18 A4-ark pr. minut (19 sider/min. i Letter)

• Hastighed (farver)

Op til 18 A4-ark pr. minut (19 sider/min. i Letter)

• First Print Out Time
      • Første side (sort/hvid)

Mindre end 16 sekunder (fra standby)

• Første side (farver)

Mindre end 16 sekunder (fra standby)

• Opløsning

Op til 9600 x 600 dpi effektiv opløsning (600 x 600 x 4 bit)

• Emulering

SPL (Samsung Printer Language) PCL5Ce, PCL6C, PS3, PDF V1.7

• Duplex Print

Manuel

• Operativsystem

Windows 8 / 7 / Vista / XP / 2008R2 / 2008 / 2003, Mac OS X 10.5 - 10.9, forskellige Linux / Unix

• Papirhåndtering
    • Input Capacity
      • Cassette

250-ark

• Multipurpose tray

1-ark

• Medietype
      • Cassette

Almindeligt / Tyndt/ Tykt / Tykkere / Kort / Transparenter / Fortrykt / Genbrugspapir / Arkiv / Bond / Mærkat / Konvolut / Bomuld / Farvet / Med huller / Brevpapir / Kort 3" x 5" / Blank

• Multipurpose tray

Almindeligt / Tyndt/ Tykt / Tykkere / Kort / Transparenter / Fortrykt / Genbrugspapir / Arkiv / Bond / Mærkat / Konvolut / Bomuld / Farvet / Med huller / Brevpapir / Kort 3" x 5" / Blank

• Mediestørrelse
      • Cassette

A47 A57 A67 Letter7 Legal7 Executive7 Folio7 Oficio7 ISO B5 / JIS B5 / Statement / Postkort / Kuvert (Monarch7 Nr.10, nr. 9, DL, C5, C6), Brugerdefineret (98 x 127 mm ~ 216 x 356 mm)

• Multipurpose tray

A47 A57 A67 Letter7 Legal7 Executive7 Folio7 Oficio7 ISO B5 / JIS B5 / Statement / Postkort / Kuvert (Monarch7 Nr.10, nr. 9, DL, C5, C6), Brugerdefineret (98 x 127 mm - 216 x 356 mm)

• Media Weights
      • Cassette

60 - 220 g/m²

• Multipurpose tray

60 - 220 g/m²

• Output Capacity

100 ark tekst nedad

• Forbrugsvarer
    • Toner
      • Black

2500* sider Standardpatron (leveres med tonerpatron til 1000 sider) *Gennemsnitligt tonerforbrug i henhold til ISO / IEC 19798

• Color (C/M/Y)

1800* sider Standardpatron (leveres med tonerpatron til 700 sider) *Gennemsnitligt tonerforbrug i henhold til ISO / IEC 19798

• Beholder til affaldstoner

Ca. 14 000 sider (sort-hvid) / 3500 sider (farve)

• Valgmulighed

512 MB hukommelse

Anbefalede relaterede modeller og tilbehør

KONTAKT
Mandag til fredag | 8-19, lørdag 10-15

※B2B og Print Support
Mandag til fredag | 8-17