Multifunktionel farvelaserprinter 4-i-1SL-C1860FW

• No data

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-

()

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Luk
  • General
    • Funktioner
      • Standard

Print, kopiér, scan, fax

• Ekstraudstyr

NFC, 4,3" touch-skærm, Eco Mode, direkte USB, WPS, Mobile Print med værdifulde funktioner

• Processor

Processor: Dobbelt CPU (Primær: 533 MHz / sekundær: 150 MHz)

• Operational Panel

4,3" touch-skærm

• Hukommelse
      • Standard

256 MB hukommelse

• Maximum

512 MB hukommelse

• Brugergrænseflade
      • Standard

Højhastigheds-USB 2.0 / 10 / 100 / 1000 Base Tx / trådløst 802.11b/g/n-interface

• Strømforbrug

380 W (i drift) / 50 W (standby) / 2,4 W (strømbesparelse), 3,6 W (strømbesparelse, Wi-Fi Direct aktiveret) / Strømforbrug

• Støjniveau

Lydniveau: Mindre end 50 dBA (udskrivning) / mindre end 52 dBA (kopiering) / mindre end 32 dBA (dvaletilstand) Lydtryk, kun baggrundsstøj

• Mål (B x D x H)

420 x 426 x 448 mm

• Vikt

21,44 kg

• Max. Monthly Duty Cycle

Op til 40 000 billeders udskriftskapacitet (pr. måned)

• Udskrivning
    • Hastighed
      • Hastighed (mono)

Udskrivningshastighed (mono): Op til 18 A4-ark pr. minut (19 sider/min. i Letter)

• Hastighed (farver)

Udskrivningshastighed (farve): Op til 18 A4-ark pr. minut (19 sider/min. i Letter)

• First Print Out Time
      • Første side (sort/hvid)

Første side efter (mono): Mindre end 16 sekunder (fra klartilstand)

• Første side (farver)

Første side efter (farve): Mindre end 16 sekunder (fra klartilstand)

• Opløsning

Op til 9600 x 600 dpi effektiv (600 x 600 x 4 bit) Opløsning

• Emulering

Emulering: SPL (Samsung Printer Language) PCL5Ce, PCL6C, PS3, PDF V1.7

• Duplex Print

Manuel duplex

• Operativsystem

Operativsystem: Windows 8 / 7 / Vista / XP / 2008R2 / 2008 / 2003, Mac OS X 10,5 - 10,9, forskellige Linux / Unix

• Kopiering
    • Hastighed
      • Hastighed (mono)

Kopieringshastighed (mono): Op til 18 A4-ark pr. minut (19 sider/min. i Letter)

• Hastighed (farver)

Kopieringshastighed (farve): Op til 18 A4-ark pr. minut (19 sider/min. i Letter)

• First Copy Out Time
      • Første kopi (sort/hvid)

Første side efter (mono): Mindre end 16 sek. (plade)

• Første kopi (farver)

Første side efter (farve): Mindre end 16 sek. (plade)

• Reduce / Enlarge Range

Område for reduktion / forstørrelse: 25 - 400% (under udskrivning, standby)

• Multikopiering

Multikopiering: 1 - 999 sider

• Kopifunktioner

Kopiering: N-up kopiering, ID kopiering

• Scan
    • Kompatibilitet

Kompatibel med TWAIN Standard / WIA Standard

• Metode

Color CIS Method

• Opløsning (optisk)

Op til 1200 x 1200 dpi effektiv scanningsopløsning (optisk)

• Opløsning (forbedret)

Op til 4800 x 4800 dpi effektiv scanningsopløsning (udvidet)

• Scan Destinations

Scanne til pc, USB, e-mail

• FAX
    • Kompatibilitet

ITU-T G3 / ECM-kompatibel

• Modemhastighed

33,6 Kbps modemhastighed

• Opløsning

Op til 300 x 300 dpi (sort/hvid), op til 200 x 200 dpi (farve) Faxopløsning

• Hukommelse

6 MB faxhukommelse

• Automatisk opkald

Ja

• Faxfunktion

Faxfunktioner: Multiafsendelse / forsinket afsendelse / sikker modtagelse / videresendelse af fax / DRPD

• Papirhåndtering
    • Input Capacity
      • Cassette

250-ark kassette

• Multipurpose tray

1 arks multifunktionsmagasin

• Medietype
      • Cassette

Kassette medietype: Almindeligt / Tyndt/ Tykt / Tykkere / Kort / Transparenter / Fortrykt / Genbrugspapir / Arkiv / Bond / Mærkat / Konvolut / Bomuld / Farvet / Med huller / Brevpapir / Kort 3" x 5" / Blank

• Multipurpose tray

Multifunktionsmagasin medietype: Almindeligt / Tyndt / Tykt / Tykkere / Kort / Transparenter / Fortrykt / Genbrugspapir / Arkiv / Bond / Mærkat / Konvolut / Bomuld / Farvet / Med huller / Brevpapir / Kort 3" x 5" / Blank

• Mediestørrelse
      • Cassette

Kassette mediestørrelse: A47 A57 A67 Letter7 Legal7 Executive7 Folio7 Oficio7 ISO B5 / JIS B5 / Statement / Postkort / Kuvert (Monarch7 Nr.10, nr. 9, DL, C5, C6), Brugerdefineret (98 x 127 mm - 216 x 356 mm)

• Multipurpose tray

Multifunktionsmagasin mediestørrelse: A47 A57 A67 Letter7 Legal7 Executive7 Folio7 Oficio7 ISO B5 / JIS B5 / Statement / Postkort / Kuvert (Monarch7 Nr.10, nr. 9, DL, C5, C6), Brugerdefineret (98 x 127 mm - 216 x 356 mm)

• Media Weights
      • Cassette

Kassette medievægt: 60 - 220 g/m²

• Multipurpose tray

Multifunktionsmagasin medievægt: 60 - 220 g/m²

• Output Capacity

Outputkapacitet: 100 ark tekst nedad

• adf
      • Document Capacity

ADF-kapacitet: 50-ark

• Document Size

ADF-dokumentstørrelse: 142 × 148 mm (5,6" x 5,8") - 216 × 356 mm (8,5" × 14")

• Forbrugsvarer
    • Toner
      • Black

2500* sider Standardpatron (leveres med tonerpatron til 1000 sider) *Gennemsnitligt tonerforbrug i henhold til ISO / IEC 19798

• Color (C/M/Y)

1800* sider Standardpatron (leveres med tonerpatron til 700 sider) *Gennemsnitligt tonerforbrug i henhold til ISO / IEC 19798

• Beholder til affaldstoner

Affaldstonerbeholder: Ca. 14 000 sider (sort-hvid) / 3500 sider (farve)

• Valgmulighed

512 MB hukommelse

Anbefalede relaterede modeller og tilbehør

KONTAKT
Mandag til fredag | 8-19, lørdag 10-15

※B2B og Print Support
Mandag til fredag | 8-17