Sort-hvid Laserprinter SL-M2835DW (28 sider/min)

• No data

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-

()

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Luk
  • General
    • Funktioner
      • Standard

Udskrivning

• Ekstraudstyr

NFC, mobil udskrivning, WPS

• Processor

600 MHz

• Hukommelse
      • Standard

128 MB

• Brugergrænseflade
      • Standard

Højhastigheds-USB 2.0 / Ethernet 10 / 100 Base TX / trådløst 802.11b/g/n

• Strømforbrug

400 W (i drift) / 45 W (standby) / 1,3 W (strømbesparelse) *(Wi-Fi Direct aktiveret: 1,8 W)

• Støjniveau

Mindre end 50 dBA (udskrivning), mindre end 26 dBA (standby)

• Mål (B x D x H)

368 x 334,5 x 202 mm (14,5" x 13,2" x 8")

• Vægt

7,4 kg

• Max. Monthly Duty Cycle

Op til 12 000 ark

• Udskrivning
    • Hastighed
      • Hastighed (mono)

Op til 28 A4-ark pr. minut (29 sider/min. i Letter)

• First Print Out Time
      • Første side (sort/hvid)

Mindre end 8,5 sekunder (fra klartilstand)

• Opløsning

4800 x 600 dpi effektiv (op til 1200 x 1200 dpi effektiv opløsning)

• Emulering

PCL6 / PCL5e / SPL

• Duplex Print

Indbygget

• Operativsystem

Windows 8 / 7 / Vista / XP / 2000 / 2008R2 / 2008 / 2003, Mac OS X 10.5 - 10.9, forskellige Linux

• Papirhåndtering
    • Input Capacity
      • Cassette

250-ark

• Multipurpose tray

1-ark

• Medietype
      • Cassette

Almindeligt / Tyndt / Tykt / Kort / Genbrugspapir / Arkiv / Bond

• Multipurpose tray

Almindeligt / Tyndt/ Tykt / Tykkere / Kort / Transparenter / Fortrykt / Genbrugspapir / Arkiv / Bond / Mærkat / Konvolut / Tyk konvolut / Bomuld / Farvet

• Mediestørrelse
      • Cassette

A4 / A5 / A6 / Letter / Legal / Executive / Folio / Oficio / ISO B5 / JIS B5

• Multipurpose tray

A4, A5, A6, Letter, Legal, Executive, Folio, Oficio, ISO B5 / JIS B5, Kuvert (Monarch, Nr.10, DL, C5, C6), Brugerdefineret ((76 x 127 mm - 216 x 356 mm)

• Media Weights
      • Cassette

60 - 163 g/m²

• Multipurpose tray

60 - 220 g/m²

• Output Capacity

150-arks med teksten nedad, 1-arks med teksten opad

• Forbrugsvarer
    • Toner
      • Black

Standard: Forbrug af toner ved 1200 *standardsider / højt output: Gennemsnitligt forbrug af toner ved 3000 *Standardsider (leveres med tonerpatron til 1200 sider). Det anførte forbrug af toner er i overensstemmelse med ISO / IEC 19752

• Imaging Unit/Drum
      • Black

Gennemsnitligt tonerforbrug ved 9000 standardsider