ProXpress Sort-hvid laserprinter M4530ND

• No data

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-

()

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Luk
  • General
    • Standard Functions

Udskrivning

• Processor

Dual core 1 GHz

• Operational Panel

LCD-display med 4 linjer

• Memory (Standard)

512 MB

• Memory (Maximum)

2 GB

• Hard Disk Drive

Ekstraudstyr

• Interface (Standard)

Højhastigheds-USB 2.0, Ethernet 10 / 100 / 1000 Base TX / Direkte USB

• Interface (Optional)

IEEE 802.11b/g/n + NFC (aktiv)

• Strømforbrug

850 W (normal) / 16 W (standby) / 1,5 W (dvale)

• Noise Level

Mindre end 57 dBA (under udskrivning) Mindre end 30 dBA (standby)

• Dimension (WxDxH)

433 x 459,5 x 390,7 mm

• Weight (SET Only / SET with Supplies)

22 kg

• Max. Monthly Duty Cycle

200 000 Pages

• Recommended Monthly Print Volume

3000 - 15 000 Pages

• Client OS Support

Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / 2012 / 2008R2 / 2008 / 2003, Mac OS X 10.5 - 10.9, Various Linux / Unix

• Print
    • Speed (Mono)

Op til 45 sider/min. i A4 (47 sider/min. i Letter)

• First Print Out Time (Mono)

6,5 sek.

• Opløsning

Op til 1200 x 1200 dpi effektivt output

• Print Languages

PCL5e / PCL6 / PostScript3 / PDF Direct V1.7 / XPS / TIFF / URF / PWG

• Duplex Print

Indbygget

• Direct Print Support

Direkte USB

• Print Features

Direkte udskrivning / Sikker udskrivning

• Paper Handling
    • Input Capacity (Cassette)

550 ark

• Input Capacity (Maximum)

2850 ark (Standard 550 + MP 100 + 4 x SCF 550)

• Input Capacity (Multipurpose Tray)

100 ark

• Input Capacity (Other Options)

550 ark

• Media Type (Cassette)

Almindeligt / Tyndt / Bond / Hullet / Fortrykt / Genbrug / Konvolut / Etiket / Karton / Brevhoved / Tykt / Bomuld / Farvet / Arkiv

• Media Type (Multipurpose Tray)

Almindeligt / Tyndt / Bond / Fortrykt / Genbrug / Konvolutter / Etiketter / Karton / Tykt / Bomuld / Farvet / Arkiv / Tykkere

• Media Type (Other Options)

Almindeligt / Tyndt / Genbrug / Tykt / Arkiv / Bond / Karton

• Media Size (Cassette)

A4 / A5 / A6 / Letter / Legal / Officio / Folio / JIS B5 / ISO B5 / Executive / Statement / PostCard 4x6 / Konvolut Monarch / Konvolut nr. 9 / Konvolut nr. 10 / Konvolut DL / Konvolut C5 / Konvolut C6 / Brugerdefineret

• Media Size (Multipurpose Tray)

Min: 76,2 mm x 127 mm Maks: 216 mm x 356 mm

• Media Size (Other Options)

A4 / A5 / A6 / Letter / Legal / Officio / Folio / JIS B5 / ISO B5 / Executive / Statement / Brugerdefineret

• Media Weights (Cassette)

Understøttet vægt 60 - 163 g/m², Tyndt papir (60 - 69 g/m²) / Alm. papir (70 - 90 g/m²) / Tykt papir (91 - 120 g/m²) / Bond-papir (105 - 120 g/m²) / Karton (121 - 163 g/m²)

• Media Weights (Multipurpose Tray)

Understøttet vægt 60 - 220 g/m²,Tyndt papir (60 - 69 g/m²) / Alm. papir (70 - 90 g/m²) / Tykt papir (90 - 120 g/m²) / Bond-papir (105 - 120 g/m²) / Karton (121 - 163 g/m²) / Tykkere papir (164 - 220 g/m²)

• Media Weights (Other Options)

Understøttet vægt 60 - 163 g/m², Tyndt papir (60 - 69 g/m²) / Alm. papir (70 - 90 g/m²) / Tykt papir (91 - 120 g/m²) / Bond-papir (105 - 120 g/m²) / Karton (121 - 163 g/m²)

• Output Capacity

500 ark

• Supplies
    • Toner (Black)

Standardoutput: Gennemsnitligt tonerforbrug 7000 standardsider / Højtydende: Gennemsnitligt tonerforbrug 20 000 standardsider / Ekstra højtydende: Gennemsnitligt tonerforbrug 40 000 standardsider. (Leveres med tonerpatron til 7000 sider). Det anførte forbrug af toner er i overensstemmelse med ISO / IEC 19752.

• Imaging Unit/Drum (Black)

100 000 (* baseret på simplex 3 gennemsnitlig letter / A4-sider pr. udskriftsjob og ~ 5% dækning)

• Option

4 x 550 arks kassette / 2 GB hukommelse / Stand (kort) / Trådløs + NFC / 320 GB HDD

• Solution
    • Device Management

Ja

• Output Management

Ja

• Security

Ja

• Mobility

Ja