Samsung Flow

Et elegant kunststykke, der giver dig en magisk og harmonisk oplevelse, når din Galaxy TabPro S(PC) forbindes med din Galaxy Smartphone – billede

Download Samsung Flow nu!

Download for Samsung Flow for Galaxy TabPro S-driver

Driver-download App-download

• • Hvis du slettede Samsung Flow-appen fra din Galaxy TabPro S eller formaterede din PC, kan du geninstallere appen fra Windows-butikken.
  • • Samsungs systemagent er allerede installeret på enheden, men den kan geninstalleres igennem Samsung-opdateringer, hvis nødvendigt.
Download for Samsung Flow for Galaxy TabPro S-driver – billede

Download for mobilappen Samsung Flow

Genvej til GALAXY-apps Genvej til Google play

Du kan nemt downloade mobilappen ved at berøre bagsiden af din telefon på venstre side af din TabProS-tastaturberøringsplade.

Mobilappen Samsung Flow – billede

Oplev det harmoniske samspil imellem Galaxy Smartphone og TabPro S (PC) med Samsung Flow.

• Gør dit PC-login sikkert med Galaxy Smartphones fingeraftrykssensor

Hurtig og sikker indlogning på Galaxy TabPro S (PC) ved hjælp af Galaxy smartphonens fingeraftrykssensor..

Opnå sikkerhed ved PC-login med Galaxy Smartphone-fingeraftrykssensor – billede
    • * NFC-funktionen skal være aktiveret på begge enheder, for at du kan bruge Samsung Flow.
    • * For at bruge fingeraftryk til autentificering skal enhederne parres via Bluetooth, og mindst et fingeraftryk skal være registreret på din smartphone.
  • Nem aktivering af din mobils hotspot

Når din Wi-Fi-forbindelse bliver svagere, kan du ændre din mobils hotspot ved et enkelt klik for at holde din PC forbundet.

Aktivér nemt din mobils hotspot – billede
  • Synkroniser beskeder imellem din Galaxy smartphone og TabPro S

Du kan tjekke dine beskeder på din smartphone på TabPro S (PC) og svare på beskederne direkte.

Synkroniseringsbeskeder imellem din Galaxy smartphone og din TabPro S – billede
    • * Det er ikke sikkert 'Direkte svar' er tilgængelig i alle apps for online kommunikation
  • Del dit indhold, når det passer dig

Giver mulighed for at flytte indhold og aktivitet til en anden enhed.

Et billede, der beskriver indhold og aktivitet, som bliver flyttet til en anden enhed.

Systemkrav for Samsung Flow

Galaxy Tablet (PC)

OS
Windows 10 Home / Windows 10 Pro
Minimum RAM
4 GB RAM
Sikkerhedsfunktioner
TPM (Trusted Platform Module)
Understøttede modeller
Galaxy TabPro S
Trådløs forbindelse
Wi-Fi, NFC, Bluetooth 4.1

Galaxy Smartphone

OS
Android Marshmallow OS (6.0) og højere
Hardware-krav
Aktiveret berøringsfingeraftrykssensor
Understøttede modeller
Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy Note5, Galaxy A7 2016, Galaxy A5 2016
Trådløs forbindelse
Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.1
Tjenester og funktioner afhænger af enhed og land.