Hvordan tager man et skærmbillede på Samsung Galaxy S5?

Last Update date : 2014.11.11

Der er to måder, man kan tage et skærmbillede på Galaxy S5 på
Den første måde er at holde Hjem og Power-knappen inde samtidig i et par sekunder. Skærmkanterne blinker så for at indikere, at der er taget et skærmbillede. Billederne gemmes i galleriet.

1

Du kan også tage et skærmbillede ved at stryge med siden af hånden hen over skærmen, fra venstre mod højre og vice versa.

2

Vi stræber altid efter at gøre dit ophold her på supportsiderne bedre!

Gennem at vurdere og kommentere denne manual, kan vi arbejde med at gøre supportsiderne bedre for dig og andre fremover.
På forhånd tak!