Hvordan forhindrer jeg, at skærmen slukker på min Galaxy S5, når jeg er i gang med at tjekke noget på den?

Last Update date : 2014.11.11

For at spare på batteriet slukker din skærm automatisk efter et øjeblik, hvis du ikke bruger telefonen. Hvis du aktiverer Smart skærm-standby slukker skærmen ikke automatisk, så længe du kigger på den. Så bruger telefonen kameraet på forsiden til at registrere, om du kigger på telefonen eller ej.

1

For at aktivere Smart skærm-standby følg trinnene nedenfor.
Tryk på Apps 2
Vælg Indstillinger 3

Gå ind på Skærm  5og klik i feltet ved siden af Smart skærm-standby

Vi stræber altid efter at gøre dit ophold her på supportsiderne bedre!

Gennem at vurdere og kommentere denne manual, kan vi arbejde med at gøre supportsiderne bedre for dig og andre fremover.

På forhånd tak!