Hvad betyder alle de forskellige farver, der lyser på min Galaxy Note II

Last Update date : 2015.02.26

Øverst i ventre hjørne på forsiden af din mobile enhed, sidder der en LED-pære. Når skærmen er slukket, giver LED-pæren dig besked om Meddelelser, Lavt batteri, Opladestatus og Optagelse af stemme. Her ser du, hvilke farver der fortæller hvad:

• Blå:
• Pulserer i flere blå toner, når enheden tændes eller slukkes.
• Blinker blåt, hvis der har været en samtale, besked eller anden notifikation, som du er gået glip af.
• Blinker blåt, når du optager en stemme.
• Rød:
• Lyser rødt, når enheden er sluttet til en oplader og er i gang med at oplade.
• Blinker rødt, når enheden er sluttet til en oplader, men der er problemer med opladningen.
• Blinker rødt, når batteristatus er lav.
• Grøn:
• Lyser grønt, når enheden er sluttet til en oplader, og batteriet er fuldt opladet.
• Når pæren blinker grønt, betyder det, at batteriet er fuldt opladet.

Du kan selv indstille, hvilke ting din enhed skal informere dig om. Fra Hjemmeskærmen tryk på Apps 1  Settings 2  Display 3  LED indicator og marker de ting, du ønsker, at enheden skal informere dig om.

Vi stræber altid efter at gøre dit ophold her på supportsiderne bedre!
Gennem at vurdere og kommentere denne manual, kan vi arbejde med at gøre supportsiderne bedre for dig og andre fremover.
På forhånd tak!