Hvordan sætter jeg mit SIM-kort i Galaxy A3?

Last Update date : 2015.03.03

Hav SIM-kortværktøjet og Nano-SIM klar.

1

1. Stik SIM-kortværktøjet ind i hullet på SIM-kortbakken for at få bakken ud. Der lyder et lille klik, når bakken springer ud. Det er vigtigt, at SIM-kortværktøjet holdes lodret i forhold til hullet. Ellers kan enheden blive beskadiget.

2

3

2. Træk bakken forsigtigt ud af SIM-kortporten, og læg SIM-kortet i bakken med de guldfarvede kontakter nedad.

4

3. Sæt SIM-kortbakken tilbage i SIM-kortporten. Tjek, at bakken er helt tæt lukket for at undgå, at der trænger fugt og støv ind i enheden.

Vi stræber altid efter at gøre dit ophold her på supportsiderne bedre!

Gennem at vurdere og kommentere denne manual, kan vi arbejde med at gøre supportsiderne bedre for dig og andre fremover.
På forhånd tak!