Hvordan indsætter jeg simkortet i min Galaxy S6 edge?

Last Update date : 2015.04.01

Bemærk: Galaxy S6 edge understøtter kun Nano simkort.

1

1. Indsæt udslyngningsnøglen i hullet på simkortbakken for at løsne bakken. Vær sikker på at udslyngningsnøglen sidder vinkeltret på hullet. Ellers kan det medføre at enheden bliver beskadiget.

2.Træk forsigtigt simkortbakken ud af slottet.

3.Placer simkortet på simkortbakken, således at de guldfarvede kontakter vender nedad.

4. Indsæt simkortbakken tilbage i slottet. Vær sikker på at bakken er indsat korrekt, det vil sige at den skal være tæt forseglet, således at der ikke kan trænge vand og støv ind i enheden.

Vi stræber altid efter at gøre dit ophold her på supportsiderne bedre!
Gennem at vurdere og kommentere denne manual, kan vi arbejde med at gøre supportsiderne bedre for dig og andre fremover.

På forhånd tak!