Hvordan starter jeg kameraet hurtigt på min Galaxy S6 eller S6 edge?

Last Update date : 2015.05.04

Hvis du hurtigt vil tage fotos, skal du starte Kamera på den låste skærm. Der er to måder at gøre dette på:

1

1. Træk kameraikonet væk fra højre side af skærmen.

2

2. Tryk hurtigt to gange på Starttasten for at starte Kamera fra låseskærmen eller når skærmen er slukket. For at aktivere dette skal du gå til hurtigopstartsmenuen under kameraindstillinger.

Bemærk: Nogle kamerafunktioner er ikke tilgængelige, når du vælger Kamera på den låste skærm

Vi stræber altid efter at gøre dit ophold her på supportsiderne bedre!

Gennem at vurdere og kommentere denne manual, kan vi arbejde med at gøre supportsiderne bedre for dig og andre fremover.
På forhånd tak!