Hvilke indstillingsmuligheder er tilgængelige for frontkameraet, på min Galaxy S6 eller S6 edge?

Last Update date : 2015.05.25

For at få adgang til indstillingerne, på eksempelskærmen, tryk på indstillingsikonet. Bemærk: De tilgængelige valg afhænger af den valgte optagelsestilstand og det anvendte kamera.

2

Fotostørrelse: Vælg en billedopløsning. Brug af en højere opløsning medfører billeder i højere kvalitet, men de bruger mere hukommelse.

Videostørrelse: Vælg en videoopløsning. Brug af en højere opløsning medfører videoer i højere kvalitet, men de bruger mere hukommelse.

Bevægelseskontrol: Indstil enheden til at registrere din håndflade, så du kan anvende den til at tage selvportrætter.

Gem som vendt vandret: Vend billedet om for at danne et spejlbillede af det oprindelige billede, når du tager billeder med det forreste kamera.

Videostabilisering: Aktiver billedstabilisatoren for at mindske eller fjerne slør, som kan opstå, fordi kameraet ryster, mens du optager video.

Gitterlinjer: Få vist hjælpelinjer i søgeren for at forbedre kompositionen ved udvælgelse af motiver.

Placeringstags: Føj et GPS-placeringstag til billedet.

Vis billeder: Indstil enheden til at vise billeder, når de er taget.

Hurtigopstart: Indstil enheden til hurtigt at starte kameraet ved at trykke to gange hurtigt på Starttasten.