Kanalsøgning F-model

Last Update date : 2016.02.11

1: Tryk på MENU og gå ind i Udsendelse

2: Gå ind i Automatisk søgning

3: Tryk OK til Automatisk søgning igen

4: Tryk OK til Start

5: Vælg Antenne type, f.eks. Kabel

1 

 

6: Vælg Kanaltype (Digital&Analog, Digital, Analog)

7: Vælg Operatør (hvis Yousee Bland Selv eller anden Udbyder en Yousee/Stofa, vælg Andre)

8: Sæt Søgetilstand til Hurtig

9: Tryk ok på Netværk og sæt Netværk til Manuel

10: Indtast herefter søgeværdierne Netværks-ID, Frekvens, Modulation og Symbolfrekvens og tryk
til Sidst OK på Gem

 

11: Gå ned på Søg i bunden og tryk OK

 

2 

 

12: Når søgningen er klar, tryk OK på Luk og gå herefter ud af Menuen på EXIT eller MENU

Indholdstilbagemelding

Q1. Hjalp denne information dig?

Q2. Hvor tilfreds var du med dette indhold

Q3. Fortæl os hvad du synes. Hvordan kunne vi havde besvaret dit spørgsmål bedre

Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte vores support via nedenstående ikoner

Har du brug for service? Placering af servicecentre

Del denne vare

Luk delt sammenlignings-pop op-vindue

Tak!

Vi værdsætter, at du udfylder dette spørgeskema og takker dig for at hjælpe os med at gøre webstedet Samsung.com bedre.

ok