Kanalsøgning 2015 (J-JU-JS-models)

Last Update date : 2016.02.11

1: Tryk MENU og væg Udsendelse

1

2: Sæt Antenne til Kabel og vælg Automatisk søgning og vælg Automatisk søgning en gang til

3: Indstil søgeværdier, Antenne til Kabel, Kanaltype til Digital & Analog (eller bare Digital),
Hvis du har Yousee eller Stofa, vælg dette i Operatør valg og hop til trin 6
Har du anden udbyder vælg Andre og sæt herefter Scannings tilstand til Hurtig

3

4: Vælg Netværk og Vælg at skifte indstill.

4

5: Sæt Netværk til Manuel og indtast Netværks-ID, Frekvens, Modulation og Symbolfrekvens for
den udbyder de anvender og tryk til sidst på Luk

6: Gå ned og tryk på Søg

7: Vent til søgningen er færdig

8: Når søgningen er færdig tryk OK til Luk