Hvad betyder det når mit TV viser en CI fejl kode?

Last Update date : 2016.05.09

Dette betyder at der er et problem med enten CAM module teller CI kortet og du bør kontakte din kanalleverandør for mere information.

Indholdstilbagemelding

Q1. Hjalp denne information dig?

Q2. Hvor tilfreds var du med dette indhold

Q3. Fortæl os hvad du synes. Hvordan kunne vi havde besvaret dit spørgsmål bedre

Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte vores support via nedenstående ikoner

Har du brug for service? Placering af servicecentre

Del denne vare

Luk delt sammenlignings-pop op-vindue

Tak!

Vi værdsætter, at du udfylder dette spørgeskema og takker dig for at hjælpe os med at gøre webstedet Samsung.com bedre.

ok