For nyligt opdaterede jeg min Galaxy S6 til Marshmallow og nu er min telefon ekstremt langsom og dræner batteriet I løbet af få timer. Hvad kan jeg gøre?

Last Update date : 2016.05.09

Vi anbefaler altid, at man laver en sikkerhedskopi af sine personlige data og derefter nulstiller enheden til Fabriksstandard, efter en software opdatering. Efter opdateringer kan der være systemfiler fra den gamle version som skaber konflikt med de nye og det som regel det der gøre enhederne langsomme og som dræner batteriet.

Det er vigtigt at huske på at når du nulstiller til Fabriksstandard, så slettes alle personlige informationer og data fra enheden og derfor anbefaler vi at du laver en sikkerhedskopi af disse forinden, men hjælp af Samsung Smart Switch programmet.

Links til Samsung Smart Switch:

Windows: http://www.samsung.com/global/download/smartswitchwin/
Mac: http://www.samsung.com/global/download/smartswitchmac/