Jeg vil gerne lave en sikkerhedskopi af min telefon og forsøger at finde Smart Switch programmet på jeres hjemmeside men finder ingenting på www.samsung.dk. Hvordan får jeg fat på programmet?

Last Update date : 2016.05.09

Gå ind på www.samsung.dk find søgefeltet, øverst til højre på siden. Indtast “Smart Switch” og du vil nu få et forslag frem under den skrevne tekst. Klik på forslaget ”Smart Switch” og vælg herefter Smart Switch under De bedste matches for at gå til siden.

Du vil nu få 5 alternativer. Vælg det alternativ som hedder ”Jeg skifter fra en telefon via Itunes”

Du vil nu få 4 trin muligheder. Vælg trin 2 og du vil nu få mulighed for at downloade Smart Switch programmet til enten PC eller Mac.