Hvad betyder de farver, der lyser på min Galaxy Smartphone?

Last Update date : 2017.10.05

LED-indikatoren er placeret øverst til venstre på forsiden af din enhed. Den kan vise forskellige farver, for eksempel blå, rød og grøn.

Disse farver bruges til standardmeddelelser og funktioner på din enhed.

Blå
- Pulserer: Enheden tændes eller slukkes.
- Blinker: Der er en ulæst meddelelse (ubesvaret opkald, besked osv.) eller under stemmeoptagelse.

Rød
- Gløder: Forbundet til en oplader og under opladning.
- Blinker: Forbundet til en oplader, men oplades ikke eller har lav batteristand.

Grøn
- Gløder: Forbundet til en oplader og fuldt opladet.
- Blinker: Fuldt opladet.

Andre farver
Din Samsung enhed har ovenstående farvemeddelelser, men den kan også blinke med andre farver (for eksempel hvid, lilla eller lyserød), hvis du har installeret tredjeparts-apps, der bruger LED-meddelelser.

For eksempel kan din LED blinke hvidt for en meddelelse fra Whatsapp.

Hvis din enhed blinker med en farve, du ikke kender, og som ikke er en af Samsung meddelelsesfarverne, kan det skyldes en ny app, du har downloadet.

Afhængigt af tredjepartsappen kan du slå meddelelser fra i appen, eller du kan slå visse funktioner og meddelelser fra på selve enheden.

Følg nedenstående trin for slå LED-meddelelser til eller fra.

Bemærk, at skærmbillederne og trinnene kan variere lidt afhængigt af enheden og operativsystemet:

1. Vælg Apps
2. Vælg indstilling
3. Tredje trin varierer afhængigt af din enhed. Vælg det trin, der passer bedst til det, du ser på din enhed. Hvis enheden kører Android KitKat eller Marshmallow, skal du vælge Skærm
Hvis enheden kører Android Lollipop, skal du vælge Lyde og meddelelser.