Kan jeg bruge min Samsung Galaxy S8 eller S8+ under vand?

Last Update date : 2017.10.05

Samsung Galaxy S8 og S8+ enhederne har en IP68-klassifikation, hvilket betyder at de er modstandsdygtige over for støv og kan nedsænkes i vand i op til 30 minutter i en dybde på 1,5 meter.
Den trykfølsomme skærm fungerer måske ikke korrekt, hvis den bruges under vand.

Enheden må ikke udsættes for vand i hurtig bevægelse, varmt vand, sæbevand, ioniseret vand eller saltvand. Hvis enheden har været udsat for vand, skal den tørres grundigt af med en ren, blød klud.

Efter at enheden har været udsat for vand, skal du vente, indtil den er helt tør, før du oplader den. Enheden registrerer, hvis USB-porten stadig er våd eller fugtig, og viser et vanddråbeikon på skærmen. Du vil ikke kunne oplade enheden, før USB-porten er tør.