Hvordan kan jeg flytte apps til SD-kortet på min Samsung Galaxy S8 eller S8+?

Last Update date : 2017.09.15

Bemærk: Ikke alle apps kan flyttes til SD-kortet. Nogle apps er designet til at arbejde fra det interne lager.

Hvis nedenstående trin ikke viser en mulighed for at flytte appen, kan den ikke flyttes til SD-kortet.

1. Gå til startskærmen, og svirp ned på skærmen for at få dine apps frem.
2. Vælg Indstillinger.
3. Vælg Apps.
4. Vælg appen, som du vil flytte til SD-kortet.
5. Vælg Lager.
6. Vælg Skift.
7. Vælg SD-kort.