Hvordan tager jeg en skærmkopi på min Samsung Galaxy S8 eller S8+?

Last Update date : 2017.09.15

Du tager en skærmkopi på din Samsung Galaxy S8 eller S8+ ved at holde både lydstyrke ned-knappen og tænd/sluk-knappen nede

Du kan også bruge siden af din håndflade til at svirpe hen over skærmen

 

Samsung Copy 

Indholdstilbagemelding

Q1. Hjalp denne information dig?

Q2. Hvor tilfreds var du med dette indhold

Q3. Fortæl os hvad du synes. Hvordan kunne vi havde besvaret dit spørgsmål bedre

Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte vores support via nedenstående ikoner

Har du brug for service? Placering af servicecentre

Del denne vare

Luk delt sammenlignings-pop op-vindue

Tak!

Vi værdsætter, at du udfylder dette spørgeskema og takker dig for at hjælpe os med at gøre webstedet Samsung.com bedre.

ok