Hvad er trådløs opladning, og hvordan bruger jeg den til min Galaxy S6 / S6 edge-enhed?

Last Update date : 2017.09.15

Enheden har en indbygget, trådløs opladningsspole. Du kan oplade batteriet med en trådløs oplader (købes separat).

1. Anbring midten af enhedens bagside midt på den trådløse oplader. Du kan tjekke den resterende opladningstid på skærmen. Den resterende tid kan variere afhængigt af opladningsforholdene

ff

2. Efter en fuld opladning skal du koble enheden fra den trådløse oplader.

Bemærk:

- Du kan kontrollere batteriets opladningsstatus via batteriikonet på skærmen.

- Hvis der er fremmedlegemer mellem enheden og den trådløse oplader, kan enheden ikke oplades korrekt.

- Hvis du bruger den trådløse oplader i områder med svage netværkssignaler, kan du risikere at miste netværksforbindelsen.

- Brug trådløse opladere, som er godkendt af Samsung. Hvis du bruger andre trådløse opladere, bliver batteriet måske ikke opladt korrekt.