Hvordan tager man portrætfotografier med Live Focus-funktionen?

Last Update date : 2017.09.15

Takket være Live Focus-funktionen kan kameraet fotografere motivet og baggrunden hver for sig, så du kan tage et billede, hvor baggrunden er ude af fokus, mens motivet er i fokus, Ved at indstille, hvor sløret baggrunden skal se ud, i forhåndsvisningen, kan du tage et foto, der fremhæver motivet.
Når man benytter denne funktion, anbefales det, at motivet befinder sig ca. 1,2 m fra objektivet.
Det motiv, der skal være fokus på, skal være tæt på enheden. Husk også, at denne funktion kræver god belysning.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig i autotilstand.

1.Tryk på Kamera i applisten.

2.Tryk på LIVE FOCUS i forhåndsvisningen for at aktivere Live Focus-funktionen.

3. Du fremhæver et bestemt motiv ved at trække justeringsskyderen for baggrundssløring til højre eller venstre, indtil du opnår den ønskede grad af sløring.

4. Tryk på kameraikonet for at tage et foto.

new

Du kan også redigere, hvor sløret et fotos baggrund skal være, med Live Focus-funktionen i Galleri.

5. Vælg et foto, der er taget med Live Focus-funktionen, og tryk på JUSTER BAGGRUNDSSLØRING.
6. Træk justeringsskyderen for baggrundssløring til højre eller venstre, indtil du opnår den ønskede grad af sløring, og tryk derefter på for at gemme fotoet.
Hvis du vil gemme det redigerede foto som en ny fil, skal du trykke på GEM SOM NY FIL.

n