Hvordan bruger jeg sjove klistermærker?

Last Update date : 2017.09.15

Når du trykker på klistermærkeikonet, kan du fotos og videoer med forskellige 3D-liveklistermærker. Når du bevæger ansigtet, vil klistermærket følge dine bevægelser. Du kan også optage et sjovt klistermærke, der bevæger sig i en video.
• 3D-liveklistermærke: Fastgør et klistermærke, f.eks. briller eller en hat, til dit ansigt.
• Liveklistermærke: Åbn munden, eller blink med øjnene ifølge instruktionerne for at få en forhåndsvisning af, hvordan klistermærket bevæger sig.

1. Tryk på Kamera i applisten.

2. Tryk på KLISTERMÆRKER på forhåndsvisningsskærmbilledet.

3.Vælg et klistermærke. Klistermærket vil følge dit ansigts bevægelser og vinkel.

4.Tryk på ikonet i midten for at tage et foto eller optage en video.

n