Hvordan bruger jeg højkvalitetsfiltre?

Last Update date : 2017.09.15

I forhåndsvisningen kan du vælge filtre til forskellige situationer, der tilføjer en unik effekt til dine billeder.
Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig i visse kameratilstande.

1.Tryk på Kamera i applisten.


2.Stryg til venstre på forhåndsvisningsskærmbilledet. De tilgængelige filtre vises.


3.Vælg det filter, du vil bruge, og tag et foto eller optag en video.

 

n 

Indholdstilbagemelding

Q1. Hjalp denne information dig?

Q2. Hvor tilfreds var du med dette indhold

Q3. Fortæl os hvad du synes. Hvordan kunne vi havde besvaret dit spørgsmål bedre

Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte vores support via nedenstående ikoner

Har du brug for service? Placering af servicecentre

Del denne vare

Luk delt sammenlignings-pop op-vindue

Tak!

Vi værdsætter, at du udfylder dette spørgeskema og takker dig for at hjælpe os med at gøre webstedet Samsung.com bedre.

ok