Hvordan kan jeg fjerne Bixby Hjem fra startskærmen?

Last Update date : 2017.09.15

1. For at fjerne Bixby Hjem fra startskærmen skal du holde en finger nedtrykket på et tomt område på startskærmen.

2. Stryg til højre.

3. Tryk derefter på knappen Hej Bixby for at slå Bixby fra.

 

n 

Indholdstilbagemelding

Q1. Hjalp denne information dig?

Q2. Hvor tilfreds var du med dette indhold

Q3. Fortæl os hvad du synes. Hvordan kunne vi havde besvaret dit spørgsmål bedre

Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte vores support via nedenstående ikoner

Har du brug for service? Placering af servicecentre

Del denne vare

Luk delt sammenlignings-pop op-vindue

Tak!

Vi værdsætter, at du udfylder dette spørgeskema og takker dig for at hjælpe os med at gøre webstedet Samsung.com bedre.

ok