Hvordan bruger jeg Samsung DeX-funktionen?

Last Update date : 2017.09.15

Du kan kun anvende Samsung DeX-funktionen, hvis du har en DeX Station (sælges separat), en oplader, et HDMI-kabel, en monitor samt en mus (med kabel eller Bluetooth). Du kan tilslutte smartphonen til et tv eller en monitor via DeX Station, så du kan udnytte dens funktioner på en større skærm.
Du kan også tilslutte enheder som tastatur og mus. DeX Station fungerer kun, hvis den er tilsluttet til en oplader.
• Du kan finde flere oplysninger om, hvordan man bruger DeX Station, i brugsanvisningen for DeX Station.
• Alt tilbehør, herunder DeX Station, sælges separat.

1. Tilslut opladeren til ladeporten på DeX Station (USB type C). Du bør kun anvende den Samsung-godkendte oplader, der fulgte med smartphonen.

n

2. Forbind den ene ende af HDMI-kablet til HDMI-porten på DeX Station, og forbind den anden ende af kablet til HDMI-porten på et tv eller en monitor.

3. Du kan tilslutte et netværkskabel til LAN-porten, hvis du ikke vil bruge et trådløst netværk eller smartphonens mobildata.

4. Tryk på foran på DeX Station, hvis du vil bruge den som holder til din smartphone. Derved kommer smartphonestikket til syne.
Pas på fingrene, når du ændrer vinklen på smartphoneholderen.

5. Tilslut smartphonens multistik til smartphonestikket på DeX Station.
Du kan ikke bruge DeX Station, hvis du har monteret visse typer cover såsom flipcover eller hardcover på smartphonen.

※ DeX Station bliver mere praktisk og anvendelig, hvis du tilslutter tastatur og mus med kabeltilslutning til USB-portene på DeX Station.
Du kan også bruge trådløse Bluetooth-tastaturer/-mus ved at tilslutte dem til smartphonen via Bluetooth.

※ Trådløse tastaturer/mus (Bluetooth): Tilslut til smartphonen
Tastatur/mus med kabeltilslutning: Tilslut til DeX station

n

6. Appen Samsung DeX starter på smartphonen. Vælg den tilstand, du ønsker at bruge, på skærmen. Du kan vælge mellem Samsung DeX-tilstand og skærmspejlingstilstand.
• START SAMSUNG DeX (Samsung DeX-tilstand): Viser smartphonens skærmbillede som en computergrænseflade på det tv eller den monitor, der er tilsluttet.
• SKIFT TIL SKÆRMSPEJLING (skærmspejlingstilstand): Visser samme skærmbillede på tv'et eller monitoren som på smartphonen.
På det skærmbillede, hvor man vælger tilstand, skal du trykke på START SAMSUNG DeX. Smartphonens skærm slukker, og en virtuel smartphoneskærm vises på det tv eller den monitor, der er tilsluttet.

n

7. Tryk på knappen Alle apps for at få vist de apps, du har på smartphonen. ※ Nogle apps vises muligvis ikke på Samsung DeX-skærmbilledet.
8. Vælg de apps, du vil bruge. (※ Hvis du vil bruge MS Office, skal du have et abonnement).
Forbindelsen afbrydes ved at fjerne smartphonen fra DeX Station.

n