Når jeg bruger Samsung DeX-funktionen på Galaxy Note8 efter at have tilsluttet den til Samsung DeX Station, kommer der en svag

Last Update date : 2017.09.15

Hvis du bruger en app, der kræver mange kræfter, eller bruger den i lang tid, kan smartphonen blive varm. For at forhindre overophedning vil ventilatoren inde i DeX Station begynde at køre, når en bestemt temperatur nås. Når temperaturen falder, slukker ventilatoren i DeX Station automatisk. Du skal altså ikke bekymre dig over, at ventilatoren kører, men bare glæde dig over din DeX Station.

n