Hvor lang tid tager det at oplade batteriet på min Galaxy S7 eller S7 edge?

Last Update date : 2017.11.02

Samsung Galaxy S7 og S7 edge har større batterikapacitet og understøtter en funktion, der giver dig mulighed for at oplade meget hurtigere end på tidligere enheder.

1

I gennemsnit tager Samsung Galaxy S7-batteriet 90 minutter at blive opladet fra 0 % med en kabelbaseret hurtiglader, og det tager 140 minutter med den trådløse oplader.

Den faktiske opladningstid kan variere afhængigt af opladningsforholdene og enhedens tilstand.