Hvordan tilslutter jeg en soundbar og Wireless Audio 360 i surround-tilstand?

Last Update date : 2017.11.02

Du skal begynde med at tilslutte din soundbar til det samme hjemmenetværk som Wireless Audio 360 systemet. Derefter ser du soundbaren på højttalerlisten i appen Samsung Multiroom. Tryk på "surround"-ikonet i appen, og konfigurer dit surround sound-system.

Indholdstilbagemelding

Q1. Hjalp denne information dig?

Q2. Hvor tilfreds var du med dette indhold

Q3. Fortæl os hvad du synes. Hvordan kunne vi havde besvaret dit spørgsmål bedre

Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte vores support via nedenstående ikoner

Har du brug for service? Placering af servicecentre

Del denne vare

Luk delt sammenlignings-pop op-vindue

Tak!

Vi værdsætter, at du udfylder dette spørgeskema og takker dig for at hjælpe os med at gøre webstedet Samsung.com bedre.

ok