Hvad er det trådløse Multiroom system?

Last Update date : 2017.11.02

Det trådløse Multiroom system er et trådløst højttalersystem, der tilsluttes til internetnetværket i dit hjem, og som nemt kan styres via appen Samsung Multiroom på din mobiltelefon eller tablet.

Du kan bruge appen til at gruppere højttalere og afspille det samme musiknummer i alle rum eller endda afspille forskellige musiknumre i forskellige rum.

Hvis du vil have den bedste Multiroom-lydoplevelse derhjemme, anbefaler vi, at du bruger en Samsung Multiroom Hub. Samsung Multiroom Hub opretter et dedikeret netværk til dine Samsung højttalere og giver en mere stabil, trådløs lydoplevelse, især i store boliger og boliger med begrænset trådløs forbindelse.

Nogle gange kan den trådløse forbindelse i din bolig og stabiliteten af dit hjemmenetværk påvirkes af væggenes tykkelse, afstanden mellem højttalerne, antallet af etager i dit hus eller den router, du bruger. Samsung Multiroom Hub hjælper med at levere en mere pålidelig lydoplevelse og en lettere opsætning.