Hvad er forskellen mellem "Gruppe"-tilstand og "Surround"-tilstand?

Last Update date : 2017.11.02

Gruppetilstand bruges til at afspille den samme sang på flere trådløse Audio 360 systemer i forskellige rum.

Surround bruges til at konfigurere et multikanalsystem med flere højttalere i et rum, så du kan opleve fantastisk surroundlyd.

Et eksempel: Hvis du har to sæt R7, kan du få dem til at spille 2Ch-stereo. Du kan endda lave 4.1Ch-surroundlyd med to RC7'ere og en kompatibel Samsung soundbar.