[Trin for trin guider] Galaxy Gear 2 – Vælg layout for uret

Last Update date : 2015.03.12

TRIN1.

Du åbner indstillingerne på Galaxy Gear 2 ved at trykke på ikonet for indstillinger. Træk fingeren nedad og opad for at rulle gennem de forskellige indstillinger. I dette eksempel har vi valgt "Ur".

Tryk på ikonet for uret for at få vist visningsindstillingerne. Rul gennem indstillingerne, og tryk på skærmen for at vælge en indstilling.

 

 

       1 

 

 

Del denne vare

Luk delt sammenlignings-pop op-vindue

Tak!

Vi værdsætter, at du udfylder dette spørgeskema og takker dig for at hjælpe os med at gøre webstedet Samsung.com bedre.

ok