[Trin for trin guider] Galaxy Gear 2 – Sådan anvender du kameraet

Last Update date : 2015.03.12

TRIN1.

Hvis du vil tage et billede med Galaxy Gear 2, skal du først aktivere kameraet.

Du starter kameraet ved at trykke på kameraikonet på startskærmen/uret.
Hvis du har ændret startskærmen til en anden end uret, så kameraikonet ikke vises, kommer du til ikonet ved at rulle gennem menuerne, indtil kameraikonet vises.