[Trin for trin guider] WW9000 - Installere Samsung Smart Washer app

Last Update date : 2014.08.14

TRIN1.

Tag kontrol når som helst, hvor som helst

Med Smart Control kan du fjernstyre og overvåge din vask med en smartphone-app. Så kan du bruge vaskemaskinen, uanset hvor du er!

1

* Kræver download af en app og internettilslutning. Appen fås til de fleste Android-telefoner og -tablets samt til iPhone og iPad. For at bruge WiFi-styring skal der oprettes en Samsung-konto. Efterlad ikke vaskemaskinen uden opsyn over længere tid.