Sådan overfører du data via Wi-FI med Smart Swich (English)

Smart switch er enklaste måde at overføre alle data indtil din nye Galaxy-smartphone. Behåll dina kontakter, foton, musik og mer. Se det her videon for at redigere den, hvor du bruger Smart switch til at overføre data fra en gammal mobiltelefon til en Samsung S7 trådløst via Wi-Fi.

Sådan overfører du data via Wi-FI med Smart Swich (English) Sådan overfører du data via Wi-FI med Smart Swich (English)

Tak for din feedback