Kies tekst guide

Med Kies Tutorial kan du lære, hvordan du kan bruge forskelligt indhold på
enheder og pc'er med Kies. Klik i menuen til venstre for at få flere oplysninger.

Synkroniser kontakter og tidsplan

Synkroniser kontakter og tidsplan

Kontakter, tidsplan, og notater kan synkroniseres med Outlook samtidigt.

• 1. Tilslut din mobiltelefon til en PC ved hjælp af et USB-kabel.
  • 2. Tilsluttet
  • 3. Kontakter og tidsplan vil blive synkroniseret med Outlook.
  • 4. Klik venligst på fanebledet [Sync](Synk).
  • 5. Vælg venligst Outlook
  • 6. Klik venligst på knappen [Sync](Synk).
  • 7. Synk i gang…
  • 8. Afsluttet
  • 9. Kontroller venligst de synkroniserede kontakter.
  • 10. I Outlook kan du tjekke de kontakter og tidsplan, der er blevet synkroniseret med din mobiltelefon.
Synkroniser musik, billeder, video

Synkroniser musik, billeder, video

Musik, billeder og video lagret på PC'en, kan gemmes på enheden via synk.

• 1. Klik venligst på [Sync](Synk) fanebladet.
  • 2. Kontroller venligst [Sync music](Synk musik).
  • 3. Vælg venligst afspilningsliste som ønskes synkroniseret.
  • 4. Klik venligst på knappen [Sync](Synk).
  • 5. Synk i gang…
  • 6. Afsluttet
  • 7. Kontroller venligst de synkroniserede filer.
Firmware opgradering

Firmware opgradering

Du kan nemt tjekke og opgradere til den nyeste firmware på den tilsluttede enhed.

• 1. Tilslut din mobiltelefon til en PC ved hjælp af et USB-kabel.
  • 2. Tilsluttet
  • 3. Kontroller venligst den nyeste firmware information.
  • 4. Klik venligst på knappen [Firmware upgrade](Firmware opgradering).
  • 5. Vær venlig at gemme eller sikkerhedskopiere vigtige data til PC'en først.
  • 6. Downloader fra serveren ..
  • 7. Opgraderingen er nu i gang ...
  • 8. Afsluttet
  • 9. Klik venligst på knappen [OK].
  • 10. Kontroller venligst at det er blevet opgraderet til den nyeste firmware.
Tilføj nye kontakter

Tilføj nye kontakter

Du kan kontrollere de kontakter, der er gemt på enheden, og tilføje nye kontakter bekvemt.

• 1. Klik venligst på [contacts](kontakter).
  • 2. Klik venligst på knappen [New contact](Ny kontaktperson).
  • 3. Indtast venligst kontaktoplysninger.
  • 4. Klik venligst på knappen [OK].
  • 5. Klik venligst på knappen [Save to device](Gem til enhed) for at gemme kontaktpersonen.
  • 6. Afsluttet
  • 7. Du kan redigere eller slette kontakt på enheden.
  • 8. Vælg venligst den kontakt, der skal redigeres.
  • 9. Klik venligst på knappen [Edit](Rediger).
  • 10. Rediger venligst valgte kontakt.
  • 11. Klik venligst på knappen [OK].
  • 12. Klik venligst på knappen [Save to device](Gem til enhed) for at gemme kontaktpersonen.
  • 13. Afsluttet
Sikkerhedskopiere & gendan mobiltelefondata

Back up & Restore mobile phone data

Du kan sikkerhedskopiere indhold lagret på mobiltelefonen til PC'en sikkert.

Kun understøttet af nogle enheder.

• 1. Klik venligst på fanebledet [Backup/Restore](Backup/Gendan).
  • 2. Du kan gemme data på enheden sikkert med sikkerhedskopiering.
  • 3. Vælg venligst elementer, der skal sikkerhedskopieres.
  • 4. Klik venligst på knappen [Backup](sikkerhedskopiering).
  • 5. Sikkerhedskopiering i gang...
  • 6. Klik venligst på knappen [Complete].
  • 7. Tidligere sikkerhedskopieret data kan gendannes til enheden.
  • 8. Klik venligst på knappen [Restore](Gendan).
  • 9. Vælg venligst den sikkerhedskopierede fil.
  • 10. Klik venligst på knappen [Next](Næste).
  • 11. Klik venligst på knappen [Start restore](Start gendannelse).
  • 12. Gendannelse i gang...
  • 13. Klik venligst på knappen [Complete].
Køb applikationer

Køb applikationer

Du kan købe en lang række applikationer i Samsung Apps butikken og downloade dem direkte til telefonen.

Understøttede enheder: Bada, Windows Mobile (op til version 6.5)

• 1. Klik venligst på [Samsung Apps].
  • 2. Klik venligst på [Sign in](Log ind).
  • 3. Klik venligst på applikationen for at downloade.
  • 4. Klik venligst på knappen [Get](Hent).
  • 5. Downloader..
  • 6. Afsluttet
  • 7. Det vil blive installeret automatisk efter downloaden er afsluttet.
  • 8. Kontroller venligst den hentede applikation.
  • 9. Samsung Apps kan give forskellige tjenester afhængigt af enhed og land.
Opret musikafspilningsliste

Opret musikafspilningsliste

Tilføj musik gemt på din PC til Kies bibliotek, og du kan oprette din egen afspilningsliste og lytte til den.

• 1. Klik venligst på [Music](Musik) i bibliotek.
  • 2. Klik venligst på knappen [Add music](Tilføj musik).
  • 3. Vælg venligst den musikfil der skal tilføjes, og klik derefter på knappen [Open](Åben).
  • 4. I gang...
  • 5. Afsluttet
  • 6. Højreklik for at tilføje en afspilningsliste.
  • 7. Træk og slip filer til den nye afspilningsliste.
  • 8. Kontroller venligst den tilføjede musik.
  • 9. Du kan importere iTunes afspilningslister og administrere dem gennem Kies.
  • 10. Klik venligst på [File](Fil).
  • 11. Vælg venligst [Import iTunes playlist to Library](Importer iTunes afspilningsliste til bibliotek).
  • 12. I gang...
  • 13. Afsluttet
  • 14. Kontroller venligst den tilføjede afspilningsliste.
Abonner på podcast

Abonner på podcast

Du kan tilføje Podcast abonnement URL'er og nyde deres indhold på Kies og enheder.

• 1. Klik venligst på [Podcast].
  • 2. Klik venligst på knappen [Add podcast](Tilføj podcast).
  • 3. Indtast venligst URL på den podcast, du vil abonnere på.
  • 4. Klik venligst på knappen [Next](Næste).
  • 5. Klik venligst på knappen [OK].
  • 6. Downloader..
  • 7. Afsluttet
  • 8. Dobbeltklik venligst på den tilføjede podcast.
  • 9. Du kan nyde hentede episoder let, når de er overført til enheden.
  • 10. Træk og slip podcast for at overføre det til enheden.
  • 11. Overfører...
  • 12. Afsluttet
Gem taget billede/video

Gem taget billede/video

Billeder og video taget på telefonen kan gemmes på din PC.

• 1. Kontroller venligst billeder og video på enheden.
  • 2. Vælg de filer der skal gemmes på PC.
  • 3. Klik venligst på knappen [Save to PC](Gem til PC).
  • 4. Vælg venligst mappe at gemme i.
  • 5. Klik venligst på knappen [OK]
  • 6. Overfører...
  • 7. Afsluttet
  • 8. Billeder og video taget på telefonen kan også gemmes på din PC ved hjælp af [Export](Eksporter).
  • 9. Klik venligst på fanebladet [Import/Export](Importer/Eksporter).
  • 10. Klik venligst på knappen [Export to PC](Eksporter til PC).
  • 11. Vælg venligst mappe at gemme i.
  • 12. Klik venligst på knappen [OK].
  • 13. Overfører…
  • 14. Afsluttet
Overfør kontakter til ny mobiltelefon

Overfør kontakter til ny mobiltelefon

Forbind to telefoner for at overføre kontakter til den nye telefon med det samme.

• 1. Tilslut venligst ny mobiltelefon.
  • 2. Tilsluttet
  • 3. Klik venligst på fanebladet [Import/Export](Importer/Eksporter).
  • 4. Overfør kontakter ved at klikke på [Transfer to another Device](Overfør til en anden enhed).
  • 5. Overfører data til ny mobiltelefon...
  • 6. Afsluttet
  • 7. Kontroller venligst de overførte kontakter.
  • 8. Du kan overføre mutimedia filer ved hjælp af træk og slip.
  • 9. Vælg venligst fil(er) til at overføre.
  • 10. Træk og slip.
  • 11. Kontroller venligst den overførte fil(er).