S Note

Logo

S Note

Tag din pc-oplevelse til helt nye højder.
Tilslutning af din mobilenhed til din pc er ekstremt hurtigt og nemt!

Dette billede forklarer, at det gemte S Note-indhold på din Smartphone kan blive vist på din pc via S Note-programmet.

Håndtér dit S Note-indhold på en pc!

Søg nemt mellem dine S Note-filer

Takket være S Note kan du effektivt oprette, redigere og håndtere alle noterne på din mobile enhed og pc. Du skal blot logge på Samsung-kontoen eller Evernote-kontoen for at få adgang til S Note over alt. Ved at synkronisere din mobile enhed med din pc kan du gøre alle dine notefiler tilgængelige med det samme på dit pc, når og hvor som helst.

Dette billede forklarer, at når du logger på din Samsung-konto eller EVERNOTE-konto, vil dette pop op-vindue blive vist og fortælle dig, at S Note-indholdet på din Smartphone kan vises på din pc.

Ny S Note gør det hele mere bekvemt

S Note har en mængde brugervenlige funktioner, der adskiller den fra andre note-applikationer. Dette inkluderer nem filhåndtering med mulighed for at oprette mapper og kopiere, flytte eller slette filer fra selve appen. Det er også muligt at synkronisere noter på tværs af dine mobile enheder og din pc via din Samsung- eller Evernote-konto. Endelig gør S Notes biblioteks-, foretrukne- og tagfunktioner det enkelt at finde dine noter, uanset hvor de er.

* Er kun tilgængelig på Note 3 og næste generation af GALAXY Note.

Dette billede viser en dobbeltpil mellem S Note-listen på en Smartphone og S Note-listen på en pc.

Fanebladsunderstøttelse

S Note’s faneblade muliggør en mere produktiv og effektiv søgning efter noter. Tab View lader dig se flere noter på det samme skærmbillede, og gør det nemt at flytte mellem faneblade og redigere noter.

Dette billede viser, at den S Note, der er installeret på laptoppen er tilgængelig i flere faneblade.

Understøtter interaktive mediefunktioner

Med S Note kan du inkludere alle dine yndlingsminder i dine noter. Den nye og opdaterede S Note understøtter YouTube og Voice Memo og gør det nemmere at nyde det interaktive indhold. Du skal bare vælge YouTube-videoer eller Voice Memo-filer i noterne og trykke Play!

Dette billede forklarer, at du ikke alene kan nyde S Note-indhold, der er oprettet på Youtube eller i Voice Memo på din Smartphone, men du kan også vise det på din pc med S Note.

Billeder og film

S Note til pc understøtter redigering af billeder og videoer i selve appen, og gør det muligt for dig at indsætte billeder eller videoer, der er gemt på din pc, eller som er taget med dit pc-kamera, direkte i dine noter.

Dette billede viser, at der er taget en selfie med S Note, den er installeret på laptoppen og indsat i noten.

Indfang og indsæt kort

S Note giver mulighed for at søge efter og indfange kortoplysninger direkte i selve appen. Du kan bruge musens hjul til at justere størrelsen af dit valg, før du tilføjer et billede af kortet til dine noter.

Dette billede viser, at der søges efter kortoplysninger, som er indsat i noten på S Note.

Systemkrav til pc'en for at kunne bruge S Note-softwaren

System requirements to use S Note software
CPU Intel® Core™2 Duo eller nyere
RAM 2 GB eller mere
HDD 500 MB ledig plads
OS Windows 7 / 8