Gå videre til indhold

Galaxy S5 Popup Layer
Close this window
My Life powered by Samsung Galaxy S5
Funktion Artikel Video Galleri
Vis ikke dette popup-vindue i dag.
Galaxy S5 Popup Layer
Close this window
My Life powered by Samsung Galaxy S5
Se mere
Open Galaxy S5 Key Visual

Nyttig Software til Mobiltelefoner

Billedet af nyttig software til mobiltelefoner viser Samsung Smartphone og tablet.

Få det maksimale ud af din mobiltelefon

Find softwareopdateringer, app'er og nyheder til din mobiltelefon. Og lær noget om måder at dele musik, videoer og billeder mellem din telefon og andre enheder som f.eks. din computer og dit tv.

Samsung mobiltelefonnyheder

Den bedste måde at holde dig ajour med produktudgaver, softwareopdateringer og andre oplysninger om Samsung Mobil. Læs mere.

Samsung fjernoplåsning af skærm

Samsung Kies

Billedet viser Samsung Kies, som gør det nemt at synkronisere data mellem mobiltelefon og pc.

Softwareopgradering via Kies

Billedet viser Samsung Kies, hvor du kan opgradere software gennem Kies.

Samsung Smart Switch

smart_switch

Android-opdateringer

Android-opdateringer Smartphone

S Note

S Note

Softwareopgradering via FOTA

Billedet viser Samsung FOTA, opdatering af firmware i din smartphone via Over The Air.

Samsung SideSync 3.0

Sidesync

Windows Phone 7

Billedet for Windows Phone 7.

Samsung GALAXY Apps

Billedet viser Samsung apps, der gør det muligt at finde og hente apps, inklusive spil, nyheder, referencemateriale, sociale netværk, navigation og meget mere.

Samsung Dive

Billedet viser Samsung Dive, der lader dig styre din mobiltelefon på afstand, så du kan beskytte dine personlige oplysninger og gendanne din mistede telefon.

Samsung KiesCast

Billedet viser AllShare-kompatible enheder, såsom PC, TV, og mobiltelefon, som du kan dele og afspille videoer, billeder og musik på.