Profiili jagamise ja lihtsa jagamise registreerimise tühistamine

Järgige allolevaid samme, et tühistada täiustatud funktsioonides profiili jagamise ja lihtsa jagamise registreerimist, kui te ei soovi neid enam kasutada.

Sõltuvalt teie riigist ja teenusepakkujast ei pruugi osad teenused olla saadaval.

Kui tühistate registreerimise, kustutatakse kõik seotud andmed ja neid ei saa taastada. Kui otsustate hiljem oma telefonis kasutada profiili jagamist ja lihtsat jagamist, peate uuesti autentima oma telefoninumbri.

Kuidas tühistada telefonis täiustatud funktsioonide registreerimist
Samm 1

Sisestage seadme telefoninumber, mille registreerimist soovite tühistada, ning me saadame teile kinnituskoodi.

Samm 2

Sisestage meilt saadud kinnituskood oma telefoni ja esitage see.