Monipuolisia 3D-näyttöjä voi käyttää erilaisten sisältöjen katseluun ja erilaisten pelin pelaamiseen

17 oct, 2011

Kaksi Samsungin 3D-näyttöä

Etsitkö 3D-näyttöä, jota voi käyttää erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten elokuvien katselemiseen ja pelien pelaamiseen tai 3D-kameralla tai 3D-web-kameralla luotujen sisältöjen katseluun? Samsungin 3D- ja HDTV-näyttöjen 2011-sarja ei ole ainoastaan läpimurto kuvanlaadun osalta, vaan niillä voi myös katsoa ja käyttää useita erilaisia 3D-sisältöjä toisin kuin muilla 3D-näytöillä, joissa voi käyttää vain tiettyjä sisältötyyppejä.

Koe ja näe enemmän 3D-muodossa

Samsungin 750- ja 950-sarjojen näytöistä ja HDTV-näytöistä voi katsoa erilaisia 3D-sisältöjä, kuten 3D-pelejä ja 3D-elokuvia, 3D-Internet-sisältöjä, 3D-kuvia ja 3D-kanavia. Voit katsoa 2D-sisältöjä kaikista 3D-näytöistä. Useimmissa niistä 2D-sisältö muunnetaan 3D-sisällöksi reaaliaikaisesti, joten voit katsoa 2D-sisältöä 3D-muodossa. Samsungin 3D-näytöt ovat ylivoimaisia moniin muihin markkinoilla oleviin näyttöihin nähden monipuolisuutensa vuoksi. Esimerkiksi useita muita 3D-näyttöjä voi käyttää ainoastaan lähetysten ja elokuvien katselemiseen tai pelien pelaamiseen, kun taas 750- ja 950-sarjan malleilla voi tehdä näitä kaikkia.

Paras mahdollinen 2D-kokemus

Voit katsoa kaikkia 2D-sisältöjä helposti Samsungin 3D-näytöistä, joissa on upea kuvanlaatu sekä kirkkaat värit. Kaikissa 3D-näytöissä on LED-taustavalo, täydellinen sRGB-kuuluvuus ja Samsungin patentoitu Ultra Clear Panel -paneeli. Tämä läpimurron tekevä tekniikka hyödyntää huoneessa olevan valon, olipa se sitten peräisin luonnollisesta tai mekaanisesta lähteestä, ja poistaa heijastukset. Tällöin värit näkyvät näytöllä kirkkaampina, musta väri on tummempi ja kontrasti on parempi.

Optimoitu helppoon käyttöön

Samsungin 3D-näytön ominaisuudet tekevät siitä helppokäyttöisen ja energiaa säästävän. Näyttö ei käytä lähes ollenkaan energiaa virransäästötilassa ollessaan. Eco Motion Sensor -tunnistin ilmoittaa näytölle, kun istut näytön ääreen tai poistut sen luota, jolloin virta kytkeytyy automaattisesti päälle ja pois päältä. Eco Light Sensor -tunnistin puolestaan säätää automaattisesti näytön kirkkauden huoneen tunnelmavalaistukseen sopivaksi. Jos huone on valoisa, kuva on kirkkaampi. Jos huoneen valaistus on puolestaan heikompi, kuvan kirkkautta vähennetään. Tällöin näyttö ei rasita silmiä vähemmän ja kuluttaa energiaa vähemmän.

950 HDTV -näytöllä on myös helppo jakaa sisältöjä muiden Samsungin laitteiden kanssa patentoitua AllShare-DNLA-tekniikkaa käyttämällä.

Ratkaisu yhdessä paketissa

Samsungin 750- ja 950-sarjojen näytöissä on kokonaisvaltainen 3D-ratkaisu samassa paketissa. Siihen kuuluu lisäksi 3D-lasit, sisäänrakennettu lähetin ja väliohjelmisto.

3D-näytöt saa 23" ja 27" kokoisina. Katso näyttöjen osalta seuraavat mallikoodit: S23A750, S27A750, S23A950 ja S27A950. Katso HDTV-näyttöjen osalta seuraavat mallikoodit: T23A750, T27A750, T23A950 ja T27A950.