Samsung Galaxy S ja Galaxy Tab

14 oct, 2011

Kaikkien tärkeimpien yhdysvaltalaisten operaattoreiden valikoimissa oleva Samsungin Galaxy-laiteperhe tekee mobiililaitteiden käytöstä todella vaivatonta. Tutustu jäljempänä moniin innovatiivisiin ominaisuuksiin, joiden ansiosta Galaxy-perhe on aivan omaa luokkaansa.

Laitteisto

Mobiliteetti

Galaxy-perhe takaa pöytätietokoneen kaltaisen tehon kaikkialla:

• Laaja liitettävyys 3G-verkkoon, Wi-Fi® 802.11 b/g/n - ja/tai Bluetooth® 3.0 -yhteyteen.
  • Täydellisen kokoiset laitteet soveltuvat hyvin yhden tai kahden käden näppäilyyn.
  • Innovatiivinen SWYPE®-tekniikka nopeuttaa tekstin syöttöä.

Nopeus

Samsungin 1 GHz:n Hummingbird-prosessori tarjoaa laadukkaita kuvastandardeja:

• terävät, selkeät ja upeat kuvat ja videot,
  • häiriöttömät video- ja pelitoiminnot,
  • vähemmän viiveitä ja suurempi nopeus käytettäessä useita sovelluksia samanaikaisesti.

Tehokas

Kaikissa Galaxy-laitteissa on Googlen Android™-käyttöjärjestelmä, joka on

• ainoa Googlen valmistama mobiilikäyttöjärjestelmä,
  • avoin lähdeympäristö, joten kolmannen osapuolen suunnittelijat voivat myös kehittää järjestelmää,
  • järjestelmä, joka on yhteensopiva Adobe® Flash® Player 10.1:n kanssa, mikä helpottaa valokuvien, videoiden ja pelien verkkokäyttöä (Froyo-versiolla toimivat laitteet),
  • HD-videoita tukeva ja yhteensopiva useiden multimediamuotojen, kuten DivX, MPEG4, H.263, H.264 jne., kanssa.

Yli 100 000 sovellusta

Voit hämmästyttävien sovellusten avulla yksilöidä ja parantaa Galaxy-perhettä päivittäin:

• Yli 100 000 Android™-sovellusta, joiden määrä kasvaa jatkuvasti.
  • Yksinomaan Samsungin älypuhelimille ja Smart Media -laitteille suunnittelut esiladatut sovellukset.
  • Google Maps™ -navigointiohjelman ja Google Goggles™:n kaltaiset sovellukset, jotka ovat luoneet samat henkilöt kuin käyttöjärjestelmänkin.
  • Samsungin innovatiivinen SWYPE-syöttötekniikka.

Näyttö

Samsung Galaxy S

Samsungin Super AMOLED™ -näyttö tekee mobiililaitteen katselusta hauskempaa:

• kirkkaammat ja selkeämmät kuvat,
  • tarkka värinäyttö,
  • vähäisempi häikäisy 180 asteen katselukulmalla,
  • ohut, kevyt ja helposti reagoiva näyttö,
  • akun kesto jopa 7 tuntia* katsottaessa elokuvia.

Voit näin nauttia täydellisestä teräväpiirtokokemuksesta omalla puhelimellasi.

Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy Tab

Uusi Galaxy Tab raivaa tietä upealle elokuvamaiselle kokemukselle:

• 1024 x 600 pikselin tarkkuus varmistaa pöytätietokoneen kaltaisen verkkoselauksen,
  • kirkkaat värit ja selkeät kuvat parannetun TFT-tekniikan ansiosta,
  • kirkas 7 tuuman näyttö,
  • hyvin kevyt 12 mm:n paksuinen runko painaa alle 400 g, joten se mahtuu hyvin taskuun,
  • jopa 13 tuntia* jatkuvaa käyttöaikaa.

Kamera ja videokeskustelu

Galaxy Tab tekee videokeskustelusta ja valokuvien ottamisesta entistäkin helpompaa:

• 1,3 megapikselin kamera ja videokamera (kameran etuosassa) videokeskusteluun,
  • Qi- ja Fring-ohjelmat one-on-one-videokeskusteluun Wi-Fi-yhteydellä,
  • 3 megapikselin kamera ja videokamera (kameran takaosassa) laadukkaita mobiilikuvia ja videoita varten.

Ohjelmisto

Ohjelmisto

Sosiaalinen verkottuminen

Voit Social hub -toiminnolla ladata verkottumisvälineitä ja päästä nopeasti Facebook®:n ja Twitter™:n kaltaisille sivustoille. Voit SWYPE®-tekniikalla viestiä ystävien ja perheenjäsenten kanssa aivan uudella tavalla, ja koota yhdistettyyn Saapuneet-laatikkoon kaikki työt ja henkilökohtaiset sähköpostiviestit, kalenteritapahtumat ja paljon muuta.

Sosiaalinen verkottuminen

AllShare™

Voit murtaa sisällön rajat yhdellä napsautuksella käyttämällä AllShare-toimintoa. Voit AllShare-toiminnolla selata langattomasti digitaalista sisältöä DLNA certified® -laitteiden välillä. Sisältösi on näin yhtä mobiili kuin sinäkin, kun selaat saumattomasti digitaalista kirjastoasi puhelimen, tietokoneen ja kotiteatterin välillä.

*Käyttöajat voivat vaihdella puhelimen käyttötapojen ja olosuhteiden mukaan. Akun virrankulutus riippuu erilaisista tekijöistä, kuten verkkoasetuksista, signaalin voimakkuudesta, käyttölämpötilasta, valituista toiminnoista, värähtelytilasta, taustavaloasetuksista, selaimen käytöstä, puhelujen ja äänikomentojen tiheydestä, tiedoista ja muista sovelluksen käyttömalleista.

Näyttökuvat ovat simuloituja. Ulkonäkö, tekniset tiedot ja ominaisuudet voivat vaihdella.
Android, Google Maps, Google Goggles ja Android Market ovat Google, Inc:n tavaramerkkejä.