TUNNE, JONKA HALUAT KOKEA

04 oct, 2012

Voisimme puhua vaikka kuinka pitkään impedanssista, wateista, äänikalvoista ja keskiäänikaiuttimista. Sellaisista emme kuitenkaan juuri nyt välitä, sillä loppujen lopuksi kyse on vain yhdestä asiasta, eli hyvältä kuulostavista äänistä. Huolimatta siitä, ymmärrätkö jotain todella hyvän äänentoiston tekniikasta vai et, tiedät varmasti tunteen, kun musiikki kuulostaa juuri oikealta. Sen tunteen haluavat saavuttaa sekä kuuntelijat että me valmistajana.

KÄYTÖN ON OLTAVA HELPPOA

Kaikissa moderneissa elektronisissa laitteissa on lukuisia älykkäitä toimintoja. Kuvien, videoiden ja musiikin langaton siirto laitteesta toiseen on nykyään lähes vakio-ominaisuus. Siis kunhan käyttäjä vain tietää, miten toiminnot toimivat. Teemme kaikkemme, jotta mahdollisimman moni osaisi käyttää kaiuttimiamme ja jotta käyttö olisi sujuvaa ja yksinkertaista. Aikaa ja energiaa ei saa hukata sotkuisten liitäntöjen tai epäsopivien johtojen vuoksi. Pyrimme minimoimaan täydellisen musiikkikokemuksen edessä olevat esteet.

KÄYTÖN ON OLTAVA HELPPOA

KAUNEUS ON TÄRKEÄÄ

Kaiuttimen tärkein tehtävä on kuulostaa hyvältä, ja niin se on aina ollut. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaiuttimet voisivat näyttää ihan miltä tahansa. Samsungin langattomat kaiuttimet on luotu ihmisille, jotka… asettavat samat korkeat vaatimukset muotoilulle kuin äänillekin. Tavoitteenamme on, että pidät kaiuttimistasi yhtä paljon kaikessa hiljaisuudessa kuin suosikkimusiikkia kuunnellessasi. Lyhyesti sanottuna äänen pitää paitsi kuulostaa, myös näyttää hyvältä.

KAUNEUS ON TÄRKEÄÄ

LANGATON YHTEYS JA TELAKKA

Samsungin langattomien kaiutinten ansiosta kuuntelumahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Kaksoistelakointiasema on yhteensopiva sekä valittujen Galaxy-tuotteiden että Apple-tuotteiden* kanssa. Bluetooth 3.0:n avulla voit halutessasi siirtää ääntä myös langattomasti. Viimeisimmän aptX-tekniikan ansiosta äänen taso on aivan yhtä hyvä kuin johtoja käytettäessä. Huippumallit DA-E670 ja DA-E750 / 751 tarjoavat myös striimausmahdollisuuden AllShare- ja AirPlay-toimintojen kautta. Lisäksi voit aktivoida helposti Soundshare -tilan äänen siirtämiseksi langattomasti valitusta Samsung Smart TV:stä**, minkä jälkeen voit nauttia mahtavammasta äänikokemuksesta.

*Yhteensopivat laitteet: Galaxy SII, SIII, Note, Galaxy Player, iPhone, iPod, iPad (DA-E550 – ei ole iPad-yhteensopiva).
**Yhteensopivat laitteet: Samsung 2012 Smart LED TV 6305 -sarja ja sitä korkeammat sekä Plasma 555 sarja ja sitä korkeammat.

LANGATON YHTEYS JA TELAKKA

HYBRIDIPUTKI-VAHVISTIN

Samsung pyrkii aina pysymään teknisen kehityksen kärjessä. Kahdessa langattomassa kaiuttimessamme, Samsung DA-E750:ssa ja DA-E751:ssa, käytetään putkivahvistinta…, joka yhdistää digitaalisen vahvistimen äänen analogisen vahvistimen ääneen. Tämä tekninen innovaatio takaa autenttisen ja rikkaan äänen, syvemmät bassot sekä täyteläisemmän lauluäänen. Digitaalinen tarkkuus ja voima yhdistettynä analogiseen lämpöön. Sisäänrakennettu 60 watin subwoofer antaa musiikille lisäpotkua.

HYBRIDIPUTKI-VAHVISTIN

KAHDEKSAN LAKKAKERROSTA

Kaikki langattomat kaiuttimemme on muotoiltu siten, että ne sulautuvat luontevasti ympäristöönsä. Tämä koskee sekä DA-E670-, DA-E750- ja DA-E751-kaiuttimia, joissa on käytetty ajatonta hifimuotoilua, että torvimaisia DA-E550-, DA-E650- ja DA-E651-kaiuttimia. Voit valita kotiisi parhaiten sopivan tuotteen, oli se sitten retrotyylinen tai futuristinen malli. Kestävärakenteisen Samsung DA-E750:n kiiltävä pinta on kahdeksaan kertaan lakattu. Kiiltävän mustan DA-E751:n tapaan sen klassisen virheetön muotoilu muistuttaa ennen kaikkea hienostunutta huonekalua.

KAHDEKSAN LAKKAKERROSTA